Închide meniul

Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 9:05

Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat

Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu

Fatih Terim şi Răzvan Lucescu - Profimedia Images

Fatih Terim a vorbit după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu din semifinalele Cupei Greciei. Panathinaikos a marcat cu PAOK în minutul 120+9, iar echipa lui Răzvan Lucescu a ratat patru penalty-uri, fiind eliminată din Cupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem probleme cu inima după astfel de jocuri, meciul cu Olympiakos va fi la fel de greu ca şi acesta. Un meci nu s-a terminat până când nu spune Panathinaikos că s-a terminat! Am făcut schimbări şi am jucat cu doi atacanţi până în ultimul minut.

Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu din Cupa Greciei

Panathinaikos este în finală, am ajuns în finală. Aşa e fotbalul, dacă nu poţi în 90 de minute, te duci în prelungiri, dacă nu poţi în prelungiri, te duci la penalty-uri. Le mulţumesc foarte mult jucătorilor mei, care s-au luptat, şi fanilor noştri.

Suntem întristaţi de accidentarea jucătorului PAOK, sper să primim veşti bune. Indiferent de rezultat, ceea ce contează este sănătatea jucătorilor”, a spus Terim.

Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din semifinalele Cupei Greciei

Panathinaikos avea avantajul de 1-0, după ce a câştigat partida tur. În returul de pe teren propriu, trupa lui Fatih Terim a încasat gol de la PAOK în minutul 72. Zivkovic a punctat pentru trupa lui Răzvan Lucescu, ajungându-se astfel în reprizele de prelungiri.

Reclamă

PAOK a preluat conducerea la general în minutul 105, după ce Kedziora a reuşit să marcheze. În minutul 110, meciul a fost întrerupt după ce Rahman Baba s-a ciocnit de un adversar. Jucătorul lui Răzvan Lucescu a aşteptat timp de câteva minute pentru ca ambulanţa să intervină şi să-l scoată de pe teren, timp în care meciul a fost oprit.

Astfel, s-au dictat zece minute de prelungiri. În minutul 120+9, Panathinaikos a dat lovitura şi a reuşit să trimită partida la loviturile de departajare, după ce Limnios a punctat, la finalul unei faze superbe.

Dramatismul a atins cote maxime la penalty-uri. Panathinaikos a ratat prin Sporar, Limnios şi Arao, iar PAOK a avut şansa să obţină biletele pentru finală în trei rânduri. Despodov, Ozdoev şi Jonny au ratat, iar a noua lovitură de la 11 metri a fost transformată pentru Panathinaikos de Schenkeveld. Ulterior, Samatta a ratat pentru PAOK astfel că trupa lui Fatih Terim a obţinut biletele pentru marea finală.

Reclamă 4 / 0/3

Penalty-ul lui Samatta a fost unul incredibil. Vârful lui Răzvan Lucescu a alunecat în momentul în care a executat lovitura de la 11 metri, iar balonul a fost trimis peste poarta lui Panathinaikos.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și