Închide meniul

Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! „Împăratul” revine pe bancă după o pauză de aproape 2 ani

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 15:33

Reclamă
Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! Împăratul” revine pe bancă după o pauză de aproape 2 ani

Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu

Fatih Terim / Profimediaimages

Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! Marele antrenor turc a semnat cu o formație din campionatul Greciei, care se luptă cu PAOK la câștigarea titlului de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul nju a mai pregătit nicio echipă din luna ianuarie a anului 2022. La momentul respectiv, „Împăratul” se despărțea de turcii de la Galatasaray, după un mandat de 5 ani. Interesant este faptul că acesta le-a pregătit doar pe Galatasaray și echipa națională a Turciei, în diferite mandate.

Fatih Terim și-a găsit echipă și va fi adversarul lui Răzvan Lucescu! A semnat cu Panathinaikos

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Nicolo Schira, Fatih Termin s-a înțeles cu grecii de la Panathinaikos, care se află acum pe locul al 2-lea în Grecia, la un punct de PAOK, formație antrenată de Răzvan Lucescu. „Împăratul” va semna un contract valabil până în anul 2025.

De asemenea, fostul antrenor de la Galatasaray a confirmat această informație și a dezvăluit că își va semna noua înțelegere în cel mai scurt timp.

Reclamă

„Da, este adevărat. M-am înțeles cu Panathinaikos de ieri. Mă duc la Atena mâine dimineață”, a spus „Împăratul”.

Răzvan Lucescu va încasa un salariu incredibil la PAOK

Potrivit informațiilor oferite de sport24.gr, Răzvan Lucescu va primi un salariu de peste 2 milioane de euro pe an, care se va împărți la tot staff-ul tehnic. Acesta va rămâne în continuare cel mai bine plătit antrenor din campionatul elen. Precedentul salariu pe care patronul formației îl oferea staff-ului tehnic era de 1,8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, noua înțelegere a românului va fi valabilă până în vara anului 2027, având în vedere faptul că șefii grupării sunt foarte mulțumiți de rezultatele obținute de român. Grecii anunță faptul că această înțelegere va fi semnată în momentul în care Răzvan Lucescu se va întoarce la antrenamente, după pauza competițională.

De la startul acestui sezon, PAOK a reușit incredibila performanță de a pierde doar 2 partide în toate competițiile. Acesta au fost în campionat, 0-1 cu OFI Creta și 0-2 cu marea rivală AEK Atena.

La finalul acestui an, PAOK este lider în Grecia și este calificată în optimile UEFA Conference League. Pe plan european, performanța este imensă, având în vedere faptul că echipa a terminat grupa pe primul loc, peste formații precum Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și