Închide meniul

Răzvan Lucescu va încasa un salariu incredibil la PAOK! Detaliile noului contract sunt fabuloase

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 14:23

Reclamă
Răzvan Lucescu va încasa un salariu incredibil la PAOK! Detaliile noului contract sunt fabuloase

Răzvan Lucescu va încasa un salariu incredibil la PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Răzvan Lucescu va încasa un salariu incredibil la PAOK. Tehnicianul formației din Grecia a fost răsplătit de conducere pentru parcursul senzațional al echipei pe care o pregătește, iar contractul acestuia a fost prelungit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestui an, PAOK este lider în Grecia și este calificată în optimile UEFA Conference League. Pe plan european, performanța este imensă, având în vedere faptul că echipa a terminat grupa pe primul loc, peste formații precum Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK Helsinki.

Răzvan Lucescu va încasa un salariu incredibil la PAOK. Câți bani va încasa tehnicianul

Potrivit informațiilor oferite de sport24.gr, Răzvan Lucescu va primi un salariu de peste 2 milioane de euro pe an, care se va împărți la tot staff-ul tehnic. Acesta va rămâne în continuare cel mai bine plătit antrenor din campionatul elen. Precedentul salariu pe care patronul formației îl oferea staff-ului tehnic era de 1,8 milioane de euro.

De asemenea, noua înțelegere a românului va fi valabilă până în vara anului 2027, având în vedere faptul că șefii grupării sunt foarte mulțumiți de rezultatele obținute de român. Grecii anunță faptul că această înțelegere va fi semnată în momentul în care Răzvan Lucescu se va întoarce la antrenamente, după pauza competițională.

De la startul acestui sezon, PAOK a reușit incredibila performanță de a pierde doar 2 partide în toate competițiile. Acesta au fost în campionat, 0-1 cu OFI Creta și 0-2 cu marea rivală AEK Atena.

Reclamă

„Transferi jucători români la PAOK?” Răspunsul tranşant al lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a dezvăluit că nu urmăreşte fotbalul din Liga 1, deoarece nu are timpul necesar pentru a face asta, dat fiind programul încărcat pe care îl are la PAOK. Antrenorul a transmis că nu există discuţii cu niciun jucător român, în vederea unui transfer la formaţia sa.

e asemenea, întrebat despre calificarea României la EURO 2024, Lucescu Jr a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Edi Iordănescu. Tehnicianul lui PAOK a declarat că selecţionerul este omul momentului în fotbalul românesc.

„Nu urmăresc fotbalul românesc pentru că îmi este imposibil să-l urmăresc, să fie clar și asta. Nu avem în momentul de față vreo discuție pentru un jucător român. (n.r. despre calificarea la EURO 2024) Extraordinară. E importantă pentru tot fotbalul românesc, pentru toți cei implicați. E o performanță uriașă, Edi este omul momentului, antrenorul momentului.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că duce naționala la un turneu final este ceva special, dar și mai important este că echipa nu a pierdut niciun meci. Această performanță educă într-un anumit fel. Este și meritul lui Răzvan Burleanu, meritul Federației”, a declarat Răzvan Lucescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și