Închide meniul
VIDEO

Fază monumentală la finalul meciului Lazio – Inter 3-1. Ce a putut face Luiz Felipe. Arbitrul l-a eliminat direct

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 11:51

Fază monumentală la finalul meciului Lazio – Inter 3-1. Ce a putut face Luiz Felipe. Arbitrul l-a eliminat direct

Fază monumentală la finalul meciului Lazio - Inter 3-1

Profimediaimages

Brazilianul a vrut să ”sărbătorească” alături de Correa, care însă nu a apreciat deloc gluma, fiind afectat după înfrângere. După ce a gesticulat nervos, mai mulți jucători de la ambele echipe au creat un meleu, dar nu s-a ajuns la un conflict fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Massimiliano Irrati, arbitrul meciului, nu a stat pe gânduri și l-a eliminat pe Felipe, care va lipsi cel puțin o etapă după gestul necugetat. Chiar dacă a încercat să îl convingă pe central că a glumit cu prietenul său Correa, acesta nu și-a schimbat decizia, lăsându-l pe jucător cu lacrimi în ochi.

Maurizio Sarri, veste uriașă pentru Ștefan Radu

Eliminarea lui Felipe îi va face loc în echipă, cel mai probabil, lui Ștefan Radu.

Reclamă

”Până de curând, Radu nu mi-a dat impresia că este în formă. Chiar el mi-a spus că, după ce a fost infectat cu coronavirus, a avut dificultăți în procesul de recuperare.

În schimb, în ultimele zece zile, am văzut o creștere evidentă la el și cred că va apărea și el în următoarele meciuri”, a spus Maurizio Sarri înaintea meciului cu Inter, conform tuttomercatoweb.com.

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lazio – Inter 3-1
  • Luiz Felipe a fost eliminat după fluierul de final

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și