Închide meniul

Maurizio Sarri, veste uriașă pentru Ștefan Radu: ”Va apărea în următoarele meciuri!”

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 19:53

Maurizio Sarri, veste uriașă pentru Ștefan Radu: ”Va apărea în următoarele meciuri!”

Radu Ștefan, veste uriașă de la Maurizio Sarri

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via hepta

  • Maurizio Sarri, mesaj pentru Ștefan Radu
  • Veste uriașă primită de român

Maurizio Sarri a explicat și de ce nu a fost folosit fundașul român în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Până de curând, nu mi-a dat impresia că este în formă. Chiar el mi-a spus că, după ce a fost infectat cu coronavirus, a avut dificultăți în procesul de recuperare. În schimb, în ultimele zece zile, am văzut o creștere evidentă la el și cred că va apărea și el în următoarele meciuri”, a spus Maurizio Sarri înaintea meciului cu Inter, conform tuttomercatoweb.com.

Impresarul lui Ștefan Radu a rupt tăcerea! Anunțul făcut după ce fundașul nu a jucat niciun minut în acest sezon

Maurizio Sarri nu s-a bazat pe Ștefan Radu în acest sezon, iar Matteo Materazzi, impresarul său, a vorbit despre situația în care se află românul. Acesta a explicat că legenda lui Lazio se antrenează din greu și așteaptă să bifeze primele minute din actuala stagiune.

Reclamă

„Situația în care se află nu e cea mai bună. N-a jucat deloc, nici în cupele europene, nici în campionat, iar pentru el, după atâtea meciuri la nivel înalt, este un moment special. Ștefan este bine, se antrenează ca un adevărat profesionist. Domnul Sarri este cel care ia deciziile, evident, iar jucătorul va fi pregătit atunci când îi va veni rândul. 

Am vorbit cu Radu după ce s-a vaccinat, s-a simțit slăbit din punct de vedere fizic, dar s-a recuperat, iar acum se antrenează din greu. A avut mai multe oferte pe masă, inclusiv una de la Inter. Radu a ales cu inima și a rămas la Lazio. În calitate de fan al echipei, îmi pare rău că nu-l văd pe teren, dar în fotbal totul se poate schimba într-o clipă”, a declarat Matteo Materazzi, potrivit corrieredellosport.it.

Reclamă

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter este ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia
Serie A • 7 apr., 15:00
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia! S-a afişat cu simboluri naziste la derby-ul AS Roma – Lazio 1-0
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului