Închide meniul

FC Barcelona s-a înțeles cu Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo. Cât trebuie să plătească echipa lui Xavi

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 16:59

Reclamă
FC Barcelona s-a înțeles cu Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo. Cât trebuie să plătească echipa lui Xavi

FC Barcelona s-a înțeles cu Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo

Joao Cancelo, în timpul unui meci penru FC Barcelona / Profimediaimages

FC Barcelona s-a înțeles cu Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo. Cele două formații au ajuns la un acord aspura prețului pentru fundașul lateral lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Cancelo a ajuns la gruparea „blaugrana” în perioada de transferuri din această vară. Portughezul a fost împrumutat de către campioana Angliei în Spania, dar, datorită evoluțiilor sale solide de la sosirea în lotul lui Xavi, oficialii Barcelonei doresc să îl păstreze definitiv.

FC Barcelona s-a înțeles cu Manchester City pentru transferul lui Joao Cancelo. Catalanii trebuie să scoată din buzunar 35 de milioane de euro, pentru transferul definitiv

Potrivit informațiilor oferite de El Chiriguito TV, FC Barcelona și Manchester City s-au înțeles în privința prețului pentru serviciile lui Joao Cancelo. Cele două părți au căzut de acord, verbal, asupra sumei de 35 de milioane de euro.

Această sumă este sub cota de transfer a portughezului, care, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, se ridică la nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

Reclamă

Cancelo i-a impresionat pe oficialii grupării „blaugrana”, după ce în 5 partide jucate a marcat de două ori și a oferit trei pase decisive. De asemenea, un alt factor important în transferul definitiv al portughezului este reprezentat de dorința acestuia de a rămâne la FC Barcelona.

După victoria din prima etapă a grupelor UEFA Champions League, 5-0 cu Antwerp, Cancelo a dezvăluit faptul că își dorește să rămână în continuare sub comanda lui Xavi, la FC Barcelona.

„Familia mea știe că echipa visurilor mele a fost întotdeauna Barcelona. A fost riscant să forțez transferul aici, dar îmi doream să ajung doar la Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

O să îi fiu mereu recunoscător lui Manchester City. Este cea mai bună echipă din lume, dar când te sună Barca, trebuie să accepți.

(n.r- despre împrumutul pentru un sezon) Depinde de Barca și de performanțele mele aici. Dacă voi juca bine, clubul își va dori să rămân. Dacă nu, o să-mi iau gândul.

Prioritatea mea este să joc bine, să câștig trofee, să o aduc pe Barcelona acolo unde îi este locul și apoi vom vedea dacă voi rămâne sau nu”, a spus atunci Cancelo, potrivit mundodeportivo.com.

În cariera sa, Joao Cancelo a mai jucat pentru: Barreirense, Benfica, Valencia, Inter, Juventus, Manchester City și Bayern Munchen. A cunoscut cea mai pună perioadă a carierei în tricoul „cetățenilor”, echipă pentru care a adunat 154 de partide în care a reușit să marcheze de 9 ori și să ofere 22 de pase decisive. Totuși, în ultima perioadă, nu a mai intrat în planurile lui Pep Guardiola, iar astfel oficialii englezi au decis împrumutul acestuia la Barcelona.

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025! Antrenorul își continuă aventura la formația „blaugrana”

Xavi Hernandez a semnat un nou contract cu FC Barcelona. Anunțul a fost făcut de oficialii grupării catalane, prin intermediul rețelelor de socializare.

Tehnicianul poate însă să își mai prelungească înțelegeea cu încă un an, bineînțeles dacă își va dori acest lucru. Contractul semnat la 3 zile de la meciul cu Antwerp este valabil până în luna iunie a anului 2025.

Xavi a sosit pe banca Barcelonei în luna noiembrie a anului 2021. În cariera sa de antrenor și-a trecut în palmares două trofee alături de echipa „blaugrana”. Este vorba despre un titlu de campion în La Liga, dar și despre Supercupa Spaniei.

Reclamă

În perioada petrecută la Barcelona a adunat 96 de meciuri pe banca echipei. În cadrul acestor partide a adunat 61 de victorii, 16 rezultate de egalitate și 19 înfrângeri.

Pentru tehnician, primul meci de la semnarea noii înțelegeri va fi împotriva celor de la Celta Vigo. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30 și va conta pentru etapa a 6-a a noului sezon din prima ligă a Spaniei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și