Închide meniul

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025! Tehnicianul a semnat prelungirea contractului cu echipa catalană

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 21:41

Reclamă
Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025! Tehnicianul a semnat prelungirea contractului cu echipa catalană

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025

Xavi, în timpul unui meci / Profimediaimages

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025. Antrenorul catalanilor s-a înțeles cu oficialii clubului și și-a prelungit înțelegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de 43 de ani a semnat noua înțelegere cu echipa „blaugrana” la 3 zile după debutul perfect în grupele UEFA Champions League. Barcelona s-a impus, pe teren propriu, cu 5-0 în fața celor de la Antwerp, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Xavi rămâne la FC Barcelona până în 2025! Antrenorul își continuă aventura la formația „blaugrana”

Xavi Hernandez a semnat un nou contract cu FC Barcelona. Anunțul a fost făcut de oficialii grupării catalane, prin intermediul rețelelor de socializare.

Tehnicianul poate însă să își mai prelungească înțelegeea cu încă un an, bineînțeles dacă își va dori acest lucru. Contractul semnat la 3 zile de la meciul cu Antwerp este valabil până în luna iunie a anului 2025.

Reclamă

Xavi a sosit pe banca Barcelonei în luna noiembrie a anului 2021. În cariera sa de antrenor și-a trecut în palmares două trofee alături de echipa „blaugrana”. Este vorba despre un titlu de campion în La Liga, dar și despre Supercupa Spaniei.

În perioada petrecută la Barcelona a adunat 96 de meciuri pe banca echipei. În cadrul acestor partide a adunat 61 de victorii, 16 rezultate de egalitate și 19 înfrângeri.

Pentru tehnician, primul meci de la semnarea noii înțelegeri va fi împotriva celor de la Celta Vigo. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30 și va conta pentru etapa a 6-a a noului sezon din prima ligă a Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Ce obiectiv are FC Barcelona în UEFA Champions League. Xavi vrea calificarea ieșirea din grupe

Înaintea duelului cu Antwerp, care a fost câștigat de catalani cu 5-0, tehnicianul a dezvăluit obiecivul echipei sale, pentru noul sezon competițional de UEFA Champions League. Xavi este de părere că Barcelona trebuie să iasă din grupe, pentru a avea un sezon de succes în cea mai importantă competiție intercluburi.

„Obiectivul este clar, trebuie să ieșim din grupă, atunci vom vorbi despre ce urmează. Trebuie să ajungem în șaisprezecimi, acesta este obiectivul principal, după doi ani în care nu am reușit această performanță. Obiectivul este unul clar și vom încerca să obținem primul loc în grupă.

În primul an în care nu am reușit să ne calificăm nu am fost destul de buni. Anul trecut am fost buni, dar rezultatele nu au arătat asta. În acest sezon vrem să facem acest pas.

Anul trecut am arătat bine în competițiile interne, dar nu și în Europa. În acest an avem în fața scenariul perfect. Începem cu un meci pe teren propriu, trebuie să arătăm o formă bună și să o continuăm”, a spus Xavi, înaintea meciului cu Antwerp, citat de mundodeportivo.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și