Închide meniul

Federico Piovaccari a semnat cu o nouă echipă, la 39 de ani! Unde a ajuns fosta vedetă din atacul FCSB-ului

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 17:50

Reclamă
Federico Piovaccari a semnat cu o nouă echipă, la 39 de ani! Unde a ajuns fosta vedetă din atacul FCSB-ului

Federico Piovaccari a semnat cu o nouă echipă, la 39 de ani

Federico Piovaccari, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Federico Piovaccari a semnat cu o nouă echipă la 39 de ani! Atacantul italian nu vrea să își încheie cariera de fotbalist și a ajuns la un acord cu o nouă formație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul nu mai joacă la un nivel înalt, dar se menține în formă. Acum, „Il Pifferaio” a decis să își încerce norocul în Spania și a semnat cu echipa San Cristobal, care evoluează în Liga a 5-a.

Federico Piovaccari a semnat cu o nouă echipă la 39 de ani! A fost prezentat oficial de San Cristobal

Atacantul a decis să revină în Spania, după ce a evoluat, în prima parte a sezonului, la Cavese, echipă care evoluează în Liga a 4-a a fotbalului italian. În Spania, a mai jucat, de-a lungul timpului, pentru Eibar, Cordoba și Rayo Vallecano.

”Atacantul de 39 de ani, Federico Piovaccari, devine noul jucător al CP San Cristobal pentru sezonul 2023/2024.

Are experiență în Italia cu echipe precum Giugliano, Messina, Sampdoria sau Brescia, dar și la formații din țară precum Cordoba, Rayo Vallecano sau Eibar. Bine ai venit, Pio!”, au anunțat oficialii celor de la San Cristobal, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by CPSanCristobal (@cp_sancristobal)

A ajuns la FCSB în anul 2013, sub formă de împrumut, de la Sampdoria. Chiar dacă a fost legitimat pentru un singur sezon la echipa roș-albastră, „Il Pifferaio” a rămas unul dintre favoriții fanilor actualei vicecampioane.

În perioada în care a jucat pentru FCSB, Federico Piovaccari a făcut spectacol în tricoul echipei lui Gigi Becali. A reușit să marcheze de 16 ori în cele 43 de partide disputate și a jucat chiar și în Grupele UEFA Champions League, acolo unde a marcat un singur gol în 6 meciuri. De asemenea, a reușit să câștige alături de roș-albaștrii un titlu și o Cupă a României.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față este cotat la suma de 50.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2013. La momentul respectiv valora suma de 2 milioane de euro.

Federico Piovaccari a dezvăluit care este marele regret al carierei sale

Federico Piovaccari a dezvăluit care este marele regret al carierei sale. Jucătorul  susține că ar fi trebuit să rămână la FCSB, după sezonul 2013-2014, unul care i-a adus și cea mai mare cotă, două milioane de euro.

„(n.r. Crezi că ar fi trebuit să rămâi la FCSB)? Da, cu siguranță! Trebuia să rămân la Steaua (n.r. FCSB)! Antrenamentele erau diferite, stilul diferit! Antrenamentele cu Reghecampf erau total diferite!

Se punea mult accentul pe partea fizică. În Italia este totul mai tactic”, a spus Piovaccari, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și