Închide meniul

Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 21:19

Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor

Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei

Fanii lui Trabzonspor i-au atacat pe jucătorii lui Fenerbahce / Profimedia

Fenerbahçe vrea să se retragă din campionatul Turciei. Într-un comunicat publicat luni, clubul din Istanbul a anunţat că va lua măsuri ferme după ce jucătorii săi au fost atacaţi de suporterii adversari, duminică, la victoria cu Trabzonspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consiliul de Administraţie al clubului, care s-a reunit luni, a anunţat că marţi, 2 aprilie, va avea loc o Adunare Generală Extraordinară.

Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei!

Printre punctele de pe ordinea de zi se numără: „Evaluarea măsurilor care trebuie luate, inclusiv retragerea echipei noastre de fotbal A din Superligă, pe baza evenimentelor care au avut loc în timpul meciului de Superligă disputat în seara de 17 martie 2024 şi a evenimentelor recente din fotbalul turc”, potrivit news.ro.

Şaptesprezece persoane, dintre care 12 implicate în incidentele de pe teren, au fost arestate după violenţele de duminică, de la finalul meciului de fotbal din Turcia, între Trabzonspor şi Fenerbahçe, scor 2-3.

Pe lângă fanii care au invadat terenul de joc, au fost arestate şi cinci persoane care au îndemnat la violenţă pe reţelele de socializare, a adăugat ministrul.

Reclamă

Fanii echipei Trabzonspor au intrat pe teren şi i-au atacat violent pe jucătorii lui Fenerbahçe, care îşi sărbătoreau succesul. Portarul Dominik Livakovic a fost lovit cu pumnul în faţă în timpul încăierării.

Denunţând evenimentele ca fiind „inacceptabile”, Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat duminică seară că „sancţiunile penale necesare vor fi impuse celor responsabili de aceste incidente”.

Incidentele de duminică seara se adaugă la lunga listă de incidente violente care au marcat istoria fotbalului turc.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul Turciei a fost suspendat timp de o săptămână în decembrie, după ce preşedintele clubului Ankaragücü a atacat un arbitru la fluierul final.

Noi scene halucinante în Turcia

Au fost noi scene halucinante în Turcia! La meciul dintre Trabzonspor și Fenerbahce spiritele s-au încins rapid, după fluierul final al partidei.

Fotbalul turc a fost zguduit din nou de evenimente care nu ar trebui să se întâmple într-o competiție sportivă. Cel mai probabil, incidentele se vor lăsa cu sancțiuni uriașe.

Partida dintre Trabzonspor și Fenerbahce s-a încheiat cu scorul de 2-3. Oaspeții au marcat golul victoriei în mintul 87, iar apoi s-au bucurat pe teren pentru succesul obținut.

Totuși, suporterii lui Trabzonspor le-au stricat sărbătoarea fotbaliștilor din Istanbul. Aceștia au intrat pe teren și s-au luat la bătaie cu jucătorii rivalei!

A urmat o încăierare generală, la finalul căreia jucătorii lui Fenerbahce au fugit spre vestiare, fiind copleșiți de atacurile fanilor rivali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și