Închide meniul

Fernando Diniz, noul selecţioner al Braziliei! Contractul e până în 2024, când este aşteptat Carlo Ancelotti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 23:19

Reclamă
Fernando Diniz, noul selecţioner al Braziliei! Contractul e până în 2024, când este aşteptat Carlo Ancelotti

Fernando Diniz, noul selecţioner al Braziliei

Profimedia

Fernando Diniz va fi noul selecţioner al Braziliei. Presa internaţională anunţă că acesta va sta pe banca naţionalei „Selecao” până în 2024, atunci când este aşteptat Carlo Ancelotti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la Globo, care au fost citaţi de toată presa internaţională, Diniz va sta pe banca naţionalei Braziliei doar un an de zile. Acesta va fi responsabil pentru selecţia pentru Copa America 2024.

Fernando Diniz, noul selecţioner al Braziliei

Fernando Diniz este din 2022 antrenorul celor de la Fulminense. Diniz va rămâne antrenor şi la echipa de club. Conform sursei citate, Carlo Ancelotti ar urma să devină selecţioner Braziliei în vara anului 2024, după ce îi expiră contractul cu Real Madrid.

Brazilia a rămas fără selecţioner, după Campionatul Mondial din Qatar. Tite a plecat de pe banca sud-americanilor, iar în locul său a fost Ramon Menezes, ca interimar.

Carlo Ancelotti ar putea prelua pentru prima dată în carieră o echipă naţională. Acesta le-a pregătit, de-a lungul anilor, pe Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Bayern, Napoli, Everton şi Real Madrid (în două rânduri). Alături de „galactici”, în sezonul trecut, tehnicianul italian a făcut „dubla”, şi a câştigat titlul în Spania, cât şi trofeul UEFA Championa League.

Reclamă

Carlo Ancelotti, după ce a aflat că e dorit pe banca naționalei Braziliei

Carlo Ancelotti a oferit declarații după ce a aflat că e dorit pe banca naționalei Braziliei, după demiterea lui Tite.

„Realitatea este că naţionala Braziliei mă vrea, şi asta mă măguleşte, asta mă încântă. Dar trebuie să respect actualul contract (care expiră în iunie 2024 – n.r ), contract pe care vreau să-l onorez până la final”, a spus Ancelotti.

„Am un contract, vreau să-l onorez, pentru că îmi place acest club şi această echipă. Şi tot ce se va întâmpla apoi este viitorul, şi nimeni nu ştie viitorul”, spunea în urmă cu câteva luni „Carletto”, citat adesea în presa braziliană ca un potenţial viitor antrenor al Braziliei.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, Carlo Ancelotti a vorbit după umilinţa cu Manchester City despre viitorul său şi a dat asigurări că îşi va duce la bun sfârşit contractul cu Real Madrid.

Nimeni nu se îndoiește, președintele a fost destul de clar în urmă cu 15 zile„, a reacţionat Carlo Ancelotti, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League.

Nici nu vreau să aud de asta. Mai avem un an de contract. Suntem foarte fericiți cu Ancelotti„, este declaraţia oferită de Florentino Perez, la care a făcut referire antrenorul Realului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și