Închide meniul

„FIFA The Best e mai important ca Balonul de Aur!” Robert Lewandowski, dezamăgit că Messi nu l-a votat: „A zis asta, dar nu a făcut-o!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2022, 8:28

„FIFA The Best e mai important ca Balonul de Aur! Robert Lewandowski, dezamăgit că Messi nu l-a votat: „A zis asta, dar nu a făcut-o!

Robert Lewandowski a câștigat FIFA The Best

Profimedia

Robert Lewandowski nu și-a putut ascunde dezamăgirea cu Messi nu l-a votat, însă s-a consolat și spune că FIFA The Best este mai important decât Balonul de Aur. Starul lui Bayern a recunoscut că nu se aștepta ca Messi să nu-l voteze, mai ales după discursul argentinianul de la decernarea Balonului de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, dezamăgit că Messi nu l-a votat în această anchetă

M-am gândit în ultimul timp și am ajuns la concluzia că premiul FIFA The Best este mai important ca Balonul de Aur. Doar jurnaliștii votează pentru Balonul de Aur, nu e o certificare clară. La FIFA The Best, votează și antrenorii și jucătorii. Ei știu cel mai bine să pună în balanță toate criteriile obiective.

L-am votat pe Messi pentru că am apreciat ce a făcut în anul trecut. La Balonul de Aur, el a zis că ar vota pentru mine, dar nu a făcut-o (n.r. la FIFA The Best). Într-un final am câștigat și mi-a fost mai ușor să accept ceea ce el a făcut„, a spus Robert Lewandowski, scriu cei de la then24.com.

Citește și:

Mesajul lui Lionel Messi pentru Robert Lewandowski

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

Reclamă

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și