Închide meniul

Fiica lui Pele, un nou mesaj din spital: „Aceste momente sunt greu de explicat!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2022, 22:06

Fiica lui Pele, un nou mesaj din spital: „Aceste momente sunt greu de explicat!

Fiica lui Pele, un nou mesaj din spital

Pele / Profimedia

  • Fiica lui Pele, un nou mesaj din spital
  • Legenda fotbalului este internat cu probleme de sănătate

Fiica lui Pele a transmis, miercuri seară, un nou mesaj din spital, unde legendarul fost jucător brazilian este internat cu grave probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Pele, Kely Nascimento, a postat, pe Instagram, încă o fotografie făcută în spitalul Albert Einstein, în care este internat starul brazilian.

Fiica lui Pele, un nou mesaj din spital

În fotografie apar zâmbind Kely, sora ei Flavia şi doi dintre nepoţii lui Pele, Gabriel Arantes şi Octavio Felinto Neto.

Reclamă

Aceste momente sunt greu de explicat. Uneori multă tristeţe şi disperare, în alte momente râdem şi vorbim despre amintiri amuzante. Şi ce altceva învăţăm din asta este că trebuie să ne căutăm şi să fim apropiaţi. Doar aşa merită totul. Cu toţii împreună”, a notat fiica lui Pele.

Instagram Kely Nascimento

Pele (82 de ani) este internat din 29 noiembrie în Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo.

Reclamă

Pele, înconjurat de toată familia la spital! Fotografia de grup postată de fiica legendei Braziliei

Pele este înconjurat de toată familia la spital. Fiica sa, Kely Nascimento, a postat o fotografie de grup pe conturile sale oficiale, fotografie însoțită de un mesaj emoționant, în care se arată recunoscătoare pentru faptul că a mai petrecut o noapte lângă legenda Selecao.

Kely Nascimento a publicat o fotografie în care sunt surprinși șase membrii ai familiei lui Pele, toți fiind la spital, alături de marele fotbalist. Fiica legendei Selecao a transmis și un mesaj emoționant, prin care le mulțumește medicilor care îl îngrijesc pe tatăl ei, dar se declară și recunoscătoare pentru susținerea primită de la fanii din întreaga lume.

„Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, a fost mesajul postat de Kely Nascimento, pe contul oficial de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer
Fotbal extern • 8 ian., 19:50
Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer
Mesajul Papei Francisc la un an de la moartea marelui Pele. Ceremonie impresionantă la Rio de Janeiro
Extra • 30 dec., 9:44
Mesajul Papei Francisc la un an de la moartea marelui Pele. Ceremonie impresionantă la Rio de Janeiro
Fiul lui Pele a făcut o dezvăluire uluitoare
Fotbal extern • 26 dec., 15:51
Fiul lui Pele a făcut o dezvăluire uluitoare. Edinho crede că tatăl său ar fi fost trist din cauza fotbalului din Brazilia
Santos retrage temporar numărul lui Pele
Fotbal extern • 13 dec., 19:09
Santos retrage temporar numărul lui Pele! Decizie incredibilă, după retrogradarea în liga a 2-a
Fotbal extern • 17 nov., 13:05
Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei! Viitorul star al lui Real Madrid a jucat în Columbia