Închide meniul

Final de telenovelă! Fatih Terim, anunţ categoric despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: „Costă mulţi bani!” + „Împăratul”, mesaj pentru Alex Cicâldău

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2021, 21:00

Final de telenovelă! Fatih Terim, anunţ categoric despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: „Costă mulţi bani! + „Împăratul, mesaj pentru Alex Cicâldău

Reacția fanilor lui Galatasaray după transferul lui Olimpiu Moruţan

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Final de telenovelă! Fatih Terim, anunţ categoric despre transferul lui Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a anunţat că Moruţan se va transfera în Turcia, însă Fatih Terim anunţă că suma cerută de patronul FCSB, 10 milioane de euro, este mult prea mare. Galatasaray a pus ochii pe tânărul mijlocaş încă din 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„L-am văzut prima oară pe Moruţan în 2017. Juca la Botoşani atunci. Poate atunci, dacă aveam o echipă secundă, îl cumpăram pentru a se dezvolta. Puteam să îl luăm pentru o sumă mică. Moruţan a confirmat mai târziu în România. Acum, costă mulţi bani. E un jucător care ne place, dar nu cred că vom ajunge la acest nivel. Îmi place, cred că va deveni mai bun în următorii ani”, a declarat Fatih Terim, citat de aksam.com.tr.

Alex Cicâldău are şanse mari să fie titular la Galatasaray

Transferat în schimbul a 6.5 milioane de turci, Alex Cicâldău a fost anunţat de Fatih Terim că are şanse mari să fie titular în noul sezon.

„Trecem prin schimbări în această perioadă. Încercăm să câştigăm cu tineri în echipă. Vom da credit celor tineri care ne pot aduce bani în următorii ani. Poate vom juca cu Alex în centru, Patrick în stânga şi Sacha în dreapta”, a mai spus antrenorul lui Galatasaray pentru sursa citată.

Potrivit site-urilor de specialitate Cicâldău este cotat la 6.5 milioane de euro. Acesta a evoluat în 42 de partide pentru olteni în sezonul trecut, reuşind să înscrie 12 goluri şi 4 pase de gol.

Reclamă

Gigi Becali era ferm convins de transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Moruţan după eşecul ruşinos cu Şahtior Karagandy din turul 2 preliminat al Conference League. Moruţan îl ajuta să asigure bugetul.

„Am mâncat bătaie la fotbal, ce vreţi?! Doi jucători o să fie daţi afară, gata (n.r. Ondrasek şi Vucur)! Moruţan pleacă. Ştiţi de unde e oferta, de la Galatasaray”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Latifundiarul din Pipera a cerut iniţial 20 de milioane de euro pentru a renunţa la Moruţan. În cele din urmă şi-a redus la jumătate pretenţiile financiare. Potrivit Transfermarkt, mijlocaşul de 22 de ani are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și