Închide meniul

Xavi l-a avertizat pe Dembele! Barcelona nu mai are răbdare cu starul francez: „Semnează sau îl dăm afară”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 ianuarie 2022, 15:31 / Actualizat: 30 martie 2023, 21:52

Xavi l-a avertizat pe Dembele! Barcelona nu mai are răbdare cu starul francez: „Semnează sau îl dăm afară

Xavi l-a avertizat pe Dembele

Profimedia

  • Xavi l-a avertizat pe Dembele
  • Barcelona nu mai are răbdare cu starul francez

Xavi l-a avertizat pe Dembele! Antrenorul s-a decis să vorbească deschis despre cazul Ousmane Dembele şi i-a transmis un mesaj clar acestuia. Ori semnează prelungirea contractului cu Barcelona, ori va fi dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a trecut la ameninţări. Chiar antrenorul Xavi s-a decis să vorbească despre situaţia campionului mondial, Ousmane Dembele. Acesta a intrat în ultimele 6 luni de contract cu catalanii şi nu mai vrea sî-şi prelungească înţelegerea.

Xavi l-a avertizat pe Dembele! Barcelona nu mai are răbdare cu francezul

Ousmane Dembele poate pleca de la Barcelona gratis după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract odată cu noul an. Clubul de pe Camp Nou încearcă încă din vara trecută să îi ofere o nouă înțelegere, dar francezul a refuzat mai multe oferte. Şi antrenorul Xavi a ajuns la capătul răbdării. „Ori semnează, ori vom găsi o modalitate prin care să îl dăm afară prin forma unui transfer. În final, clubul a decis că dacă nu prelungește, găsește o soluție pentru el. Trebuie să facem ce e mai bine pentru acest club. Suntem într-o situație în care trebuie să fim foarte reci.

Reclamă

Mateu Alemany (n.r. directorul sportiv al Barcelonei) vorbește cu el și cu anturajul lui de cinci luni. Mie îmi spune că vrea să continue, dar asta doar el o știe. Mi-aș dori să o facă, desigur. Este un caz foarte complex”, a transmis Xavi, conform publicației spaniole sport.es.

Agentul lui Dembele, Moussa Sissoko, are o altă variantă. Spune că jucătorul a fost amenințat de club. „Ei pun presiune, dar asta nu merge cu oameni ca noi. Poate că funcționează cu agenți care sunt apropiați de Barcelona. Nu este cazul meu, eu sunt aici să apăr interesele jucătorului. Trebuie spus adevărul. Da, avem pretenții mari, dar am arătat în trecut că viitorul lui Ousmane nu depinde de bani. Altfel, el nu ar fi aici, Manchester United și Real Madrid au oferit mai mult în 2017.

Reclamă
Citește și:

Apoi, dacă Barcelona dorea să negocieze, putea să se așeze la masă cu noi și să discute. Numai că nu există discuții, dar sunt amenințări că nu va juca. Așa ceva nu este permis. Vom apela la drepturile legale ale lui Dembele, dacă e necesar. Nu știm ce vom face, nimic nu e decis. Dar conducerea e cea care îl pierde pe Ousmane. Din start, noi am arătat că vrem să negociem, în unele condiții, dar fără să închidem ușa”, a spus Moussa Sissolo.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 0:55
Barcelona – Napoli 3-1 și Arsenal – Porto 1-0 (4-2 d.l.d.)! „Tunarii”, calificare la penalty-uri în sferturile Champions League
Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe
La Liga • 24 feb., 21:18
„Putem câștiga La Liga și Liga Campionilor!” Xavi, anunț uluitor după ce Barcelona s-a distrat cu Getafe