Închide meniul

Finala Cupei Greciei s-ar putea desfăşura la Bucureşti! Răzvan Lucescu ar putea câştiga un trofeu cu PAOK pe Arena Naţională

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 13:51

Reclamă
Finala Cupei Greciei s-ar putea desfăşura la Bucureşti! Răzvan Lucescu ar putea câştiga un trofeu cu PAOK pe Arena Naţională

Reacţia lui Răzvan Lucescu, după ce s-a zvonit că o poate prelua pe CFR Cluj

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci pe banca lui PAOK/ Profimedia

Finala Cupei Greciei, AEK Atena – PAOK, s-ar putea desfăşura la Bucureşti! Răzvan Lucescu ar putea câştiga un trofeu alături de trupa sa elenă, chiar pe Arena Naţională!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK s-a calificat în finala Cupei Greciei, după ce a trecut în semifinale de Lamia, cu scorul general de 6-2.

Finala Cupei Greciei, AEK Atena – PAOK, s-ar putea desfăşura la Bucureşti

Oficialii Federaţiei de Fotbal din Grecia nu au găsit un stadion pe care să se dispute finala Cupei Greciei, astfel meciul s-ar putea desfăşura la Bucureşti, anunţă digisport.ro.

Oficiali eleni s-au orientat iniţial către Cipru, însă nu au primit un răspuns pozitiv. De asemenea, grecii s-au gândit şi la varianta Serbia, însă există riscul să apară conflicte între fanii celor două echipe şi sârbi.

Astfel, a apărut varianta ca meciul să se dispute la Bucureşti, pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Se pare că oficialii FRF vor fi contactaţi în următoarea perioadă, pentru a găzdui meciul grecilor. Finala Cupei este programată pe 24 de mai, şi iniţial meciul trebuia să se desfăşoare la Panthessaliko.

Reclamă

Răzvan Lucescu, un car de nervi după ce PAOK a fost învinsă de Panathinaikos

Răzvan Lucescu a fost un car de nervi după ce PAOK a fost învinsă de Panathinaikos, 1-2! În acest moment, formația lui Lucescu Jr. se află pe locul 4 în play-off, cu 64 de puncte obținute, la 13 lungimi în spatele liderului Panathinaikos.

Răzvan Lucescu a avut o tiradă la adresa arbitrajului, considerând că se fac „jocuri de culise” pentru ca Panathinaikos să cucerească titlul.

„După finala Cupei de anul trecut am spus că s-a făcut totul pentru ca Panathinaikos să câștige. Istoria se repetă. Anul acesta se fac mari eforturi să ia titlul. E adevărat, au avut o menalitate bună, dar și noroc.

Reclamă 4 / 0/3

Mai este și protecția aceasta de care se bucură echipele din Atena, nu doar în derby-uri. Mi-ar plăcea și mie să am parte de astfel de arbitraje în deplasare.

Astăzi ni s-a luat un penalty pentru ceea ce au spus că e un ofsaid milimetric. Poate că a fost. O să mă pronunț după ce o să revăd imaginile. La Ioannina am avut penalty și nu ni s-a dat.

Iar cu AEK arbitrul, efectiv, ne-a vânat. Și acest lucru ne-a împiedicat să jucăm. A fost meciul în care am avut cele mai mari șanse să-i învingem și am pierdut 0-1. Iar acum, 1-2. Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul partidei cu Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României

Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă ar accepta o nouă aventură pe banca naționalei României. Actualul antrenor al lui PAOK Salonic a răspuns fără să stea pe gânduri. Lucescu Jr. consideră că subiectul respectiv este „expirat”. Tehnicianul de 54 de ani a explicat că nu mai este interesat în meseria de selecționer și vrea să se concentreze doar pe cariera de antrenor de echipă de club.

„Am mai discutat acest subiect. Nu știu ce înseamnă viitorul, peste 10-15 ani poate că nu voi mai fi în fotbal. Deocamdată sunt plecat, mă simt bine. Nu intră în calculele mele o eventuală preluare a unei echipe naționale.

Am avut această experiență, știu ce înseamnă. Consider că sunt un antrenor pentru o echipă de club, îmi place să fiu zi de zi acolo, îmi place să pot transmite idei. La echipa națională lucrurile sunt total diferite”, a spus Răzvan Lucescu, la revenirea în țară.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și