Închide meniul

Răzvan Lucescu, un car de nervi după ce PAOK a fost învinsă de Panathinaikos: „Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 9:47

Reclamă
Răzvan Lucescu, un car de nervi după ce PAOK a fost învinsă de Panathinaikos: Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri!”

Răzvan Lucescu a spus cu ce greşeşte Gigi Becali la FCSB

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Hepta

Răzvan Lucescu a fost un car de nervi după ce PAOK a fost învinsă de Panathinaikos, 1-2! În acest moment, formația lui Lucescu Jr. se află pe locul 4 în play-off, cu 60 de puncte obținute, la 12 lungimi în spatele liderului Panathinaikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul victoriei, pentru Panathinaikos, a fost marcat de Fotis Ioannidis, în prelungirile reprizei secunde.

Răzvan Lucescu, un car de nervi după ce PAOK a fost învinsă de Panathinaikos

Răzvan Lucescu a avut o tiradă la adresa arbitrajului, considerând că se fac „jocuri de culise” pentru ca Panathinaikos să cucerească titlul.

„După finala Cupei de anul trecut am spus că s-a făcut totul pentru ca Panathinaikos să câștige. Istoria se repetă. Anul acesta se fac mari eforturi să ia titlul. E adevărat, au avut o menalitate bună, dar și noroc.

Mai este și protecția aceasta de care se bucură echipele din Atena, nu doar în derby-uri. Mi-ar plăcea și mie să am parte de astfel de arbitraje în deplasare. 

Reclamă

Astăzi ni s-a luat un penalty pentru ceea ce au spus că e un ofsaid milimetric. Poate că a fost. O să mă pronunț după ce o să revăd imaginile. La Ioannina am avut penalty și nu ni s-a dat. 

Iar cu AEK arbitrul, efectiv, ne-a vânat. Și acest lucru ne-a împiedicat să jucăm. A fost meciul în care am avut cele mai mari șanse să-i învingem și am pierdut 0-1. Iar acum, 1-2. Îmi vine să merg pe jos 100 de kilometri după o înfrângere decisă astfel”, a declarat Răzvan Lucescu, la finalul partidei cu Panathinaikos.

Răzvan Lucescu, derapaj vulgar

Răzvan Lucescu nu se află la prima ieșire nervoasă la adresa arbitrajului din Grecia. În luna februarie, după ce PAOK a remizat, 0-0, cu Giannina, tehnicianul român a avut un derapaj vulgar.

Reclamă 4 / 0/3

VAR-ul a apărut pentru a ajuta arbitrii. În Grecia, VAR-ul este prezent doar pentru a o f..e pe PAOK. E foarte simplu. Îmi cer scuze, aceasta este situaţia. Fotbalul e făcut cu anumite reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Pentru noi, nu e aşa. Am pierdut 4 puncte în ultimele 3 meciuri. Trebuie să respectăm regulile.

În Grecia, este un fotbal diferit. Regulile nu sunt respectate când e vorba de PAOK. F..K PAOK. E foarte simplu. Singura ţară în care un titlu a fost furat şi oferit altei echipe. Ce contează un penalty, un ofsaid? Poate ar trebui să îl aducem aici pe Superman. Noi nu suntem Superman. Noi suntem fotbalişti normali”, spunea Răzvan Lucescu, în luna februarie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și