Închide meniul
LIVE SCORE

Finlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

Alex Masgras Publicat: 13 octombrie 2024, 19:20

Reclamă
Finlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

Finlanda - Anglia LIVE SCORE

Jack Grealish, în Anglia - Finlanda / Profimedia

Meciurile Finlanda – Anglia şi Austria – Norvegia vor fi transmis în format LIVE SCORE pe AS.ro. De la ora 19:00, Anglia va merge în Finlanda şi va încerca să îşi ia revanşa după înfrângerea de pe Wembley cu Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a început la ora 16:00, cu duelul dintre Kazahstan şi Slovacia, câştigat de oaspeţi, scor 1-0. Meciurile de duminică din Nations League fac parte din ligile, B, C şi D.

Finlanda – Anglia 0-1 şi Austria – Norvegia (21:45) LIVE SCORE! Englezii vor să îşi ia revanşa după înfrângerea cu Grecia

Min. 18: Finlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a deschis scorul, după o pasă foarte bună a lui Angel Gomes, jucătorul lui Lille.

Min. 1: A început meciul dintre Finlanda şi Anglia.

Anglia merge pe terenul ultimei clasate din Grupa 2, Liga B, Finlanda, în etapa a patra din Nations League. Jucătorii interimarului Lee Carsley vin după marea surpriză de pe Wembley, acolo unde Grecia s-a impus cu 2-1 etapa trecută.

Reclamă
Reclamă

Criticaţi pentru prestaţia din urmă cu câteva zile, vicecampionii europeni vor încerca să îşi ia revanşa la meciul cu Finlanda. În urmă cu o lună, Anglia a câştigat pe Wembley meciul tur cu Finlanda, scor 2-0, graţie unei duble înregistrate de Harry Kane, jucător care nu a evoluat în meciul cu Grecia din cauza unei accidentări.

De la ora 21:45, se vor întâlni ocupantele primelor două locuri din Grupa 3, Liga B. Liderul Norvegia merge în Austria, fiind singura echipă fără înfrângere din grupă în primele trei etape.

Etapa trecută, Norvegia s-a impus cu 3-0 în faţa Sloveniei, într-un meci în care Erling Haaland a scris istorie. Atacantul lui Manchester City a fost autorul unei duble şi a devenit cel mai bun marcator din istoria Norvegiei.

Reclamă

Recordul precedent data încă din 1934, stabilit de Jorgen Juve, care a marcat 33 de goluri în cele 45 de selecţii la naţională, în perioada 1929 – 1934. Acum, Haaland a marcat 34 de goluri în 36 de meciuri.

Programul de duminică din Nations League

ora 16:00

  • Kazahstan – Slovenia 0-1

ora 19:00

  • Finlanda – Anglia
  • Armenia – Macedonia de Nord
  • Liechtenstein – Gibraltar
  • Malta – Moldova

ora 21:45

  • Austria – Norvegia
  • Grecia – Irlanda
  • Insulele Feroe – Letonia

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock a fost făcut public de eleni, după victoria surprinzătoare de pe Wembley, 2-1, obţinută în prelungirile partidei, atunci când Pavlidis a reuşit dubla.

„Ştim foarte bine ce echipă suntem şi ce am realizat pentru a ajunge aici. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni şi vom arăta asta din primul minut. Ştim ce însemnătate are această partidă, mulţi dintre noi ştiu ce a însemnat George.

George a fost întotdeauna un exemplu pentru echipă, şi-a dat sufletul şi şi-a sacrificat chiar şi integritatea fizică. În meciul de azi, el va fi un exemplu pentru noi. Fiecare se va sacrifica în onoarea lui aşa cum merită”, a fost discursul din vestiar al lui Bakaseta, fostul coleg al lui Baldock, la Panathinaikos.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

18:19

FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?”

18:03

VIDEOCalgary Flames nu l-a uitat pe Johnny Gaudreau! Momente emoţionante în memoria fostului număr 13

17:53

Transfer uriaş propus lui Gigi Becali de la o rivală din Liga 1: „Ar trebui să plătească cel puţin 2.000.000 de euro!”

16:42

Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și