Închide meniul
VIDEO

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock, înaintea victoriei de pe Wembley, cu Anglia

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2024, 8:38

Reclamă
Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock, înaintea victoriei de pe Wembley, cu Anglia

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock

Colaj cu jucătorii Greciei, care îi aduc un omagiu lui George Baldock

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock a fost făcut public de eleni, după victoria surprinzătoare de pe Wembley, 2-1, obţinută în prelungirile partidei, atunci când Pavlidis a reuşit dubla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au aflat de moartea şocantă a lui Baldock, găsit în piscina locuinţei sale, grecii au cerut UEFA să amâne meciul cu Anglia, dar forul european s-a opus. Astfel, jucătorii au găsit alt mod de a-l omagia pe fostul jucător al lui Panathinaikos, în vestiar, înainte de duel.

Discursul superb din vestiarul Greciei, în memoria lui George Baldock

„Ştim foarte bine ce echipă suntem şi ce am realizat pentru a ajunge aici. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni şi vom arăta asta din primul minut. Ştim ce însemnătate are această partidă, mulţi dintre noi ştiu ce a însemnat George.

George a fost întotdeauna un exemplu pentru echipă, şi-a dat sufletul şi şi-a sacrificat chiar şi integritatea fizică. În meciul de azi, el va fi un exemplu pentru noi. Fiecare se va sacrifica în onoarea lui aşa cum merită”, a fost discursul din vestiar al lui Bakaseta, fostul coleg al lui Baldock, la Panathinaikos.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Reclamă
Reclamă

Jucătorii Greciei i-au adus un omagiu şi pe teren lui Baldock. După marcarea primului gol, fotbaliştii eleni au purtat cu ei un tricou cu numărul 2 al englezului care a jucat în acest sezon pentru Panathinaikos. La final, ei au sărbătorit victoria alături de fani, cu acelaşi tricou, unii dintre ei având lacrimi în ochi.

Un minut de reculegere pe Wembley, la Anglia – Grecia

Un minut de reculegere a fost păstrat la meciul de joi din Liga Naţiunilor dintre Anglia şi Grecia, în memoria lui George Baldock, după decesul internaţionalului grec.

Reclamă

„UEFA doreşte să transmită condoleanţe familiei lui George Baldock, Federaţiei de Fotbal din Grecia (HFF) şi Panathinaikos FC în urma decesului subit şi prematur al internaţionalului grec”, a transmis forul european într-un comunicat.

Cadavrul fundaşului de 31 de ani al echipei Panathinaikos şi al Greciei, de origine britanică, a fost găsit miercuri într-o piscină de la locuinţa sa din Glyfada, o suburbie din sudul Atenei, au declarat surse din poliţie.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:04

Drumul spre World Cup e la Antena 1: Lituania – România, marţi, 15 octombrie, ora 21.45!

11:04

În ce constă upgrade-ul Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu

10:52

„Merg pe o bombă!” Florin Răducioiu anunță o surpriză în lupta la titlu! Echipa pe care mizează

10:45

Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu

10:19

Aleix Garcia a dat cărțile despre perioada petrecută la Dinamo! Ce le-a spus spaniolilor: „Mi-am făcut bagajul rapid!”

9:56

Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și