Închide meniul

Fiul lui Cristiano Ronaldo calcă pe urmele tatălui său! A semnat cu Al-Nassr U13

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 22:11

Reclamă
Fiul lui Cristiano Ronaldo calcă pe urmele tatălui său! A semnat cu Al-Nassr U13

Scenariu incredibil pentru fiul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Jr și tatăl său / Profimedia

Fiul lui Cristiano Ronaldo calcă pe urmele tatălui său. Tânărul a semnat un contract cu echipa de juniori a celor de la Al-Nassr și se alătură astfel clubului la care este legitimat și starul lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, Cristiano Ronaldo Jr, care are 13 ani, a jucat la echipele pe la care a trecut și tatăl său. Totodată, câștigătorul a 5 Baloane de Aur a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, ce i-a spus fiul său, în legătură cu viitorul său din lumea fotbalului.

Fiul lui Cristiano Ronaldo calcă pe urmele tatălui său. Va purta tricoul cu numărul 7

Potrivit informațiilor oferite de Fabrizio Romano, Ronaldo Jr a semnat cu echipa de juniori a celor de la Al-Nassr și va purta tricoul cu numărul 7, asemenea tatălui său. Tânărul urmează să înceapă antrenamentele alături de formația saudită în zilele următoare.

De asemenea, tot jurnalistul citat anterior a menționat și o declarație mai veche a lui Cristiano Ronaldo, care a dezvăluit, la momentul respectiv, o discuție pe care a purtat-o cu fiul său:

„Fiul meu mi-a spus: ‘Tată, mai rezistă câțiva ani! Vreau să joc alături de tine’”, este discuția dezvăluită de către starul lusitan.

Reclamă

Cariera lui Cristiano Ronaldo va continua însă, cel puțin până la Campionatul Mondial din 2026. Atacantul celor de la Al-Nassr speră să își reprezinte țara și la turneul final care va fi organizat în America de Nord. Starul ar fi început astfel demersurile pentru a-și prelungi contractul cu formația din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, obiectiv îndrăzneţ!

Cristiano Ronaldo nu numai că nu se gândeşte la retragere, dar îşi stabileşte în continuare obiective îndrăzneţe. După victoria Portugaliei cu 3-2 în faţa Slovaciei, în care a marcat două goluri, Ronaldo a ajuns la 125 de goluri la echipa naţională.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo a făcut un pariu cu Jorge Nuno Pinto, preşedintele lui FC Porto. Acum, el este motivat să ajungă la 1000 de goluri, chiar dacă este conştient că va avea o misiune dificilă.

„Va fi destul de dificil, dar este vorba de mentalitatea şi motivaţia mea. Dacă, din punct de vedere fizic, picioarele mele mă tratează aşa cum le tratez şi eu… vom vedea. Pentru a ajunge la 1000, trebuie să ajungi mai întâi la 900. Cred că voi ajunge acolo”, a declarat Cristiano Ronaldo la finalul meciului cu Slovacia, citat de goal.com.

Ronaldo este cu siguranţă motivat să marcheze în continuare cât mai multe goluri, mai ales că s-a vorbit recent despre dorinţa sa de a îşi prelungi contractul cu Al-Nassr până în 2027, ceea ce înseamnă că portughezul nu ţinteşte doar Campionatul European de vara viitoare, ci şi Cupa Mondială din 2026 din Statele Unite, Canada şi Mexic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și