Închide meniul

Florentino Perez, anunţ uriaş despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Când se face mutarea stelară

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2021, 14:13

Florentino Perez, anunţ uriaş despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Când se face mutarea stelară

Florentino Perez, anunţ uriaş despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid.

Profimediaimages

„În ianuarie, vom avea ştiri despre Mbappe. Sperăm ca pe 1 ianuarie, totul să poată fi rezolvat”, a spus Florentino Perez, pentru El Debate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, aproape de transferul la Real Madrid

Declaraţia preşedintelui „galacticilor” vine după ce Mbappe a dezvăluit că şi-a dorit în această vară mutarea la Real Madrid. Francezii nu l-au lăsat să plece nici pentru 200 de milioane de euro.

Când am spus că plec, m-am referit la Real Madrid. Real a făcut o ofertă pentru mine şi am crezut că s-a terminat perioada mea la PSG. Să plec era pasul normal pe care îl aveam de făcut. Nu a fost vorbă să ajung la alte echipe. Sunt ataşat de Paris şi, dacă ar fi fost să plec în această vară, ar fi fost numai la Real!„, a recunoscut Kylian Mbappe, într-un interviu oferit astăzi pentru L’Equipe.

Campionul mondial îi atacă pe şefii de la Paris, care susţineau că Mbappe i-a anunţat că vrea să plece pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, starul va ajunge gratis la Real Madrid, în vara lui 2022.

Reclamă

„Am cerut să plec încă din luna iulie, pentru că nu voiam să prelungesc contractul. Am vrut ca PSG să primească o sumă considerabilă pentru a transfera un jucător de calitate în locul meu. Pe de altă parte, le-am zis că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Nu mi-a plăcut faptul că au spus că am anunţat abia în ultima săptămână din august că vreau să plec. Este greşit şi m-au făcut să mă simt ca un hoţ. Le-am spus că vreau să plec încă din iulie”, a spus Mbappe, citat de rmcsport.

Rămas la PSG, Mbappe face acum parte dintr-un trident care poate deveni letal, alături de Lionel Messi şi Neymar. Cotat la 160 de milioane de euro, Kylian a marcat patru goluri şi a oferit cinci assist-uri în primele 11 meciuri ale stagiunii.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, dezvăluiri despre scandalul cu Neymar

Kylian Mbappe a recunoscut că l-a numit „vagabond” pe colegul său Neymar. Campionul mondial a răbufnit la adresa brazilianului, în momentul în care a fost schimbat în meciul dintre PSG şi Montpellier (2-0).

„Da, l-am numit pe Neymar „vagabond”, pentru că nu am fost fericit cu o pasă. Sunt lucruri care se întâmplă întotdeauna în fotbal. De aceea, imediat după ce subiectul a „explodat”, am vorbit cu el despre asta. Asta se întâmplă pentru că vrem să câştigăm. Nu este o problemă între noi după asta”, a spus Mbappe, citat de L`Equipe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și