Închide meniul

Kylian Mbappe rupe tăcerea după scandalul cu Neymar. „Da, l-am numit `vagabond`”. Ce s-a întâmplat după meciul cu Montpellier

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2021, 9:35

Reclamă
Kylian Mbappe rupe tăcerea după scandalul cu Neymar. „Da, l-am numit `vagabond`. Ce s-a întâmplat după meciul cu Montpellier

Meciuri tari în UEFA Champions League

Profimediaimages

„Da, l-am numit pe Neymar „vagabond”, pentru că nu am fost fericit cu o pasă. Sunt lucruri care se întâmplă întotdeauna în fotbal. De aceea, imediat după ce subiectul a „explodat”, am vorbit cu el despre asta. Asta se întâmplă pentru că vrem să câştigăm. Nu este o problemă între noi după asta”, a spus Mbappe, citat de L`Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vagabondul ăsta nu-mi pasează”, i-a spus Mbappe lui Idrissa Gueye. Imaginile au făcut imediat înconjurul lumii şi au părut a inflama atmosfera din vestiar. După meci, antrenorul Pochettino a dat asigurări că relaţia dintre starurile sale este una perfectă.

Kylian Mbappe l-a numit vagabond pe Neymar

”Sunt doi băieţi fantastici. Astfel de chestii pot avea loc în fotbal. Am vorbit cu ei, la fel cum şi ei au discutat între ei. Un astfel de subiect a făcut zgomot în afara grupului, dar în interiorul grupului nu înseamnă nimic. Neymar şi Mbappe au o prietenie strânsă, au vorbit şi s-au antrenat bine.

Repet, suntem la un club special şi trebuie să acceptăm faptul că situaţiile de aici sunt foarte speciale şi diferite. Trebuie să fie înţelese. Atmosfera din grup este foarte bună”, a spus tehnicianul celor de la PSG, la conferinţa de presă, citat de L’Equipe.

Reclamă

Şi Ander Herrera a vorbit despre ceea ce se întâmplă în vestiar. „Neymar şi Kylian au o conexiune specială„, a reacţionat mijlocaşul parizienilor.

Kylian Mbappe a răbufnit după ce a ratat transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a rupt tăcerea şi a vorbit deschis despre situaţia pe care a avut-o la PSG, în această vară. Atacantul a vrut să plece la Real Madrid, club care a oferit până la 200 de milioane de euro pentru el.

Campionul mondial îi atacă pe şefii de la Paris, care susţineau că Mbappe i-a anunţat că vrea să plece pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, starul va ajunge gratis la Real Madrid, în vara lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3

„Am cerut să plec încă din luna iulie, pentru că nu voiam să prelungesc contractul. Am vrut ca PSG să primească o sumă considerabilă pentru a transfera un jucător de calitate în locul meu. Pe de altă parte, le-am zis că dacă nu vor să plec, voi rămâne.

Nu mi-a plăcut faptul că au spus că am anunţat abia în ultima săptămână din august că vreau să plec. Este greşit şi m-au făcut să mă simt ca un hoţ. Le-am spus că vreau să plec încă din iulie”, a spus Mbappe, citat de rmcsport.

Rămas la PSG, Mbappe face acum parte dintr-un trident care poate deveni letal, alături de Lionel Messi şi Neymar. Cotat la 160 de milioane de euro, Kylian a marcat patru goluri şi a oferit cinci assist-uri în primele 11 meciuri ale stagiunii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și