Închide meniul

Real Madrid readuce încă un jucător! Un alt tânăr revine pe Santiago Bernabeu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2023, 17:05

Real Madrid readuce încă un jucător! Un alt tânăr revine pe Santiago Bernabeu

Real Madrid readuce încă un jucător

Brahim Diaz, în tricoul lui AC Milan / ProfiMedia

Real Madrid readuce încă un jucător! Brahim Diaz revine pe Santiago Bernabeu, după trei sezoane petrecute la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul crescut de Manchester City, ajuns la 23 de ani, a ajuns la Real Madrid în ianuarie 2019, pentru suma de 17 milioane de euro. El a fost împrumutat în 2020 la AC Milan, evoluând timp de trei sezoane pe San Siro.

Real Madrid readuce încă un jucător! Un alt tânăr revine pe Santiago Bernabeu

Anunţul revenirii lui Brahim Diaz a fost făcut de madrileni în cursul zilei de sâmbătă. AC Milan şi-ar fi dorit să îl cumpere definitv pe spaniol, dar cele două cluburi nu s-au înţeles la bani. Joi urmează să aibă loc şi prezentarea oficială a lui Diaz.

„În această perioadă, Brahim Diaz a devenit un jucător fundamental al legendarului club italian. Brahim a ajutat-o pe AC Milan să câştige Serie A în 2022 şi să ajungă în semifinalele Champions League în acest sezon”, au scris madrilenii, pe site-ul oficial al clubului.

În total, Brahim Diaz a evoluat în 124 de meciuri pentru AC Milan în toate competiţiile. Spaniolul a marcat 18 goluri şi a oferit 15 pase de gol. Diaz este cotat la 20 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com.

Reclamă

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă. Fran Garcia se întoarce pe Santiago Bernabeu

Real Madrid readuce un tânăr de mare perspectivă. Fran Garcia, fundaşul de 23 de ani care a evoluat în ultimele trei sezoane la Rayo Vallecano, se întoarce pe Santiago Bernabeu în această vară.

Anunţul revenirii lui Garcia a fost făcut în cursul zilei de vineri. Crescut de Real Madrid încă din 2013, fundaşul spaniol a fost împrumutat la Rayo Vallecano în vara anului 2020, după care a fost cumpărat un an mai târziu pentru suma de 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fran Garcia a fost readus pentru 5 milioane de euro şi a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane.

Este de aşteptat ca Fran Garcia să fie pentru început rezerva lui Ferland Mendy pe postul de fundaş stânga. Sezonul trecut, el a fost unul dintre cei mai importanţi jucători la Rayo Vallecano, evoluând în 38 de meciuri în La Liga. El a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Fran Garcia a mai fost dorit de Bayer Leverkusen. Formaţia din Bundesliga era pregătită să ofere 10 milioane de euro, clauza de reziliere a lui Garcia, dar Real Madrid a activat clauza pe care o avea, plătind doar 50% din clauza fundaşului spaniol.

Recomandări
  • Brahim Diaz revine la Real Madrid
  • Spaniolul a evoluat în ultimele trei sezoane la AC Milan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și