Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Bratu a vorbit despre obiectivul pe care îl are la noua echipă: „Este exact ce-mi doream!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 18:48

Florin Bratu a vorbit despre obiectivul pe care îl are la noua echipă: Este exact ce-mi doream!”

Florin Bratu a vorbit despre obiectivul pe care îl are la noua echipă

Florin Bratu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Florin Bratu (43 de ani) a vorbit despre obiectivul pe care îl are la noua echipă! Fostul selecționer al naționalei României U21 a semnat cu Karmiotissa, locul 4 în play-out-ul din prima ligă cipriotă, cu 30 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a semna cu Karmiotissa, Florin Bratu era liber de contract, din luna august a anului trecut, când a renunțat la postul de selecționer al României U21.

Florin Bratu a vorbit despre obiectivul pe care îl are la noua echipă

Florin Bratu susține că obiectivul său, la noua echipă, este de a anuna cât mai multe puncte și de a crea o formație care, în sezonul viitor, să spere la calificarea în play-off-ul primei ligi cipriote.

„Este o provocarea foarte frumoasă după perioada România U21. Este exact ce-mi doream, o primă experiență în afara țării. Mă bucur că cei de la Karmiotissa m-au ales pe mine, că au avut încredere în mine dintre foarte mulți antrenori.

Sper să-i răsplătesc cu un joc bun și cu rezultate bune. Obiectivul este să adun cât mai multe puncte și să creez, pentru sezonul viitor, o echipă bună, cu identitate, care să se gândească, de ce nu, în sezonul viitor, să joace în play-off-ul ligii cipriote.

Reclamă

Este ceva calitate în echipă. Sunt mulți străini, care au și jucat, în trecut, la nivel bun. Răzvan (n.r. Grădinaru) este un băiat de calitate, un băiat pe care îl știm din campionatul României și care este apreciat de cei de aici”, a declarat Florin Bratu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Florin Bratu o vede pe Farul favorită la titlu

Recent, Florin Bratu a declarat faptul că, în opinia sa, Farul deține toate atuurile pentru a câștiga titlul de campioană, în actualul sezon.

„Nu știu neapărat dacă va fi spectaculos, eu cred că trebuie să fie în primul rând pentru echipele care se bat la campionat. Acum, o vedem pe Farul pe primul loc, poate cea mai în formă echipă ca stil de joc, dar acum mă gândesc la maturitatea și la experiența CFR-ului, va fi interesant dacă CFR poate depăși în momentul de față Farul. După care, normal, ne gândim la FCSB, la Craiova, care, sincer, depind doar de ele dacă reușesc să țină pasul și dacă reușesc că ducă constant rezultatele.

Reclamă 4 / 0/3

Și în anul în care Farul a luat campionatul, în 2017, și atunci vorbeam noi dacă ar avea puterea și ne dădeam cu părerea că poate să cedeze, dar uite că a luat campionatul. 

Eu cred că în momentul de față are toate ingredientele pentru a câștiga, depinde doar de echipă dacă va reuși în meciurile importante cu CFR, cu FCSB, cu Rapid, să-și câștige punctele și să aibă o constanță, să-și domine adversarii din toate punctele de vedere, așa cum a făcut în aproape toate jocurile din campionatul regulat, sigur că are șansa să ia campionatul. Depinde acum și CFR-ul la ce nivel va fi în acest play-off de campionat. 

La CFR mă bazez pe experiența jucătorilor de a câștiga campionate și aici am eu un plus pentru CFR în acest play-off, față de entuziasmul și de dorința Farului de a câștiga”, a spus Florin Bratu, recent, pentru sptfm.ro.

Recomandări
  • Florin Bratu a vorbit despre obiectivul pe care îl are la noua echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și