Închide meniul

Florin Prunea, anunț incredibil despre viitorul lui Mircea Lucescu: „Lucrurile sunt clare”

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 17:10 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 11:14

Reclamă
Florin Prunea, anunț incredibil despre viitorul lui Mircea Lucescu: Lucrurile sunt clare”

Florin Prunea a făcut un anunț incredibil despre viitorul lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu / Profimedia

Florin Prunea a făcut un anunț incredibil despre viitorul lui Mircea Lucescu. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre negocierile dintre turci și cel mai titrat antrenor român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, „Il Luce” se află în negocieri cu cei de la Beșiktaș, formație care și-a trimis oficialii la București pentru a negocia cu tehnicianul de 78 de ani, care este în prezent liber de contract, după despărțirea de Dinamo Kiev.

Florin Prunea, anunț incredibil despre viitorul lui Mircea Lucescu. Ce a dezvăluit fostul internațional

Fostul portar al echipei naționale a dezvăluit că a primit o serie de informații de la negocierile dintre oficialii lui Beșiktaș și Mircea Lucescu. Florin Prunea a anunțat că lucrurile sunt clare și că o posibilă înțelegere între cele două părți poate fi luată în această seară.

„Am primit un mesaj de la cineva de acolo. Mi-a spus că în proporție destul de mare lucrurile sunt destul de clare și se pot face în seara asta”, a spus Prunea, citat de digisport.ro.

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Beșiktaș în perioada 2002-2004. Pe banca „vulturilor” din Istanbul, cel mai titrat antrenor român a reușit să câștige un titlu de campion al Turciei.

Reclamă

În cariera sa, tehnicianul ajuns acum la 78 de ani le-a pregătit pe: Corvinul Hunedoara, din postura de antrenor-jucător, echipa națională a României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior, Zenit, echipa națională a Turciei și Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu, detalii despre viitorul său

Mircea Lucescu confirmă că este asaltat cu oferte, dar se bucură pentru moment de viaţa de familie. Abia în vară va dori să preia o echipă.

Lucescu va împlini 79 de ani în luna iulie, iar Beşiktaş este ultima echipă care şi-a manifestat interesul să îl aducă. Fostul selecţioner al României evită însă să semneze şi aşteaptă finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„În prezent petrec un timp plăcut cu familia mea în București și cu nepoții pe care-i iubesc. Unele cluburi sunt în contact cu mine. Eu îmi doresc să semnez cu o echipă la începutul sezonului, în luna iunie. Nu sunt dornic să preiau o echipă în mijlocul sezonului.

Eu nu m-am detaşat total de fotbal, dar sunt un pic mai distras”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit aksam.com.tr.

Formația din Istanbul este pe locul al 6-lea în campionat, la 15 puncte de primul loc. De asemenea, echipa nu s-a calificat în fazele eliminatorii din UEFA Conference League, după ce a terminat grupa D pe poziția a 3-a. În această grupă s-au mai aflat Club Brugge, Bodo/Glimt și Lugano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și