Închide meniul

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul! I-a anunţat pe turci când va semna cu noua echipă: „Asta îmi doresc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 15:48

Reclamă
Mircea Lucescu şi-a decis viitorul! I-a anunţat pe turci când va semna cu noua echipă: „Asta îmi doresc!

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul şi i-a anunţat pe jurnaliştii din Turcia când va semna cu o nouă echipă. Chiar dacă, în momentul în care a demisionat de la Dinamo Kiev, a lăsat de înţeles că ia în calcul să se retragă definitiv din antrenorat, „Il Luce” nu poate sta departe de fotbal. Cel mai titrat tehnician român îşi pregăteşte revenirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu va împlini 79 de ani în luna iulie, iar Beşiktaş este ultima echipă care şi-a manifestat interesul să îl aducă. Fostul selecţioner al României evită însă să semneze şi aşteaptă finalul sezonului.

Mircea Lucescu şi-a decis viitorul

Mircea Lucescu confirmă că este asaltat cu oferte, dar se bucură pentru moment de viaţa de familie. Abia în vară va dori să preia o echipă.

În prezent petrec un timp plăcut cu familia mea în București și cu nepoții pe care-i iubesc. Unele cluburi sunt în contact cu mine. Eu îmi doresc să semnez cu o echipă la începutul sezonului, în luna iunie. Nu sunt dornic să preiau o echipă în mijlocul sezonului.

Eu nu m-am detaşat total de fotbal, dar sunt un pic mai distras„, a declarat Mircea Lucescu, potrivit aksam.com.tr.

Reclamă

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Beșiktaș în perioada 2002-2004, iar în anul 2003 a reușit să câștige titlul de campion al Turciei. În momentul de față însă, „vulturii” au parte de un senzon slab.

Formația din Istanbul este pe locul al 5-lea în campionat, la 15 puncte de primul loc. De asemenea, echipa nu s-a calificat în fazele eliminatorii din UEFA Conference League, după ce a terminat grupa D pe poziția a 3-a. În această grupă s-au mai aflat Club Brugge, Bodo/Glimt și Lugano.

„Mircea Lucescu este obiectivul meu!” Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid

Dan Şucu a declarat că principalul său obiectiv pentru anul viitor este aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti. Acesta a transmis faptul că „Il Luce” o va ajuta cu siguranţă pe Rapid, dată fiind experienţa sa în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Şucu a mai transmis şi faptul că a purtat deja discuţii cu Mircea Lucescu, pentru o eventuală revenire la Rapid. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant a afirmat faptul că decizia îi aparţine acum lui „Il Luce”.

Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și