Închide meniul

Florin Răducioiu a intrat în panică după declarațiile lui Dino Baggio: „Mă pune pe gânduri! O să-l sun pe medicul de la Brescia!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 22:26

Florin Răducioiu a intrat în panică după declarațiile lui Dino Baggio: Mă pune pe gânduri! O să-l sun pe medicul de la Brescia!”

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

Florin Răducioiu a intrat în panică după declarațiile lui Dino Baggio, despre medicamentele suspecte care le erau administrate fotbaliștilor, în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dino Baggio a lăsat de înțeles că moartea timpurie a lui Gianluca Vialli ar putea să fi fost cauzată de substanțele care i-au fost administrate în perioada în care activa ca jucător de fotbal.

Florin Răducioiu a intrat în panică după declarațiile lui Dino Baggio

Florin Răducioiu susține că declarațiile lui Dino Baggio l-au alarmat, motiv pentru care îl va contacta pe medicul pe care l-a avut în Italia.

„Recunosc, și eu am luat medicamente. Sunt sincer, o să-l sun și eu pe medicul de la Brescia. O să am mâine o convorbire cu el ca să aflu ce luam. Ce medicamente am luat la Milan, Brescia, Verona. Într-adevăr, Dino Baggio a făcut o declarație foarte puternică, în care practic a spus că dopingul a fost întotdeauna și că ne-am dopat.

Noi nu știam ce luăm. Ni s-a spus tot timpul că este vorba de vitamine, de glucoză. Tot timpul făceam perfuzii cu acest lichid roz, care ni se administra cu o zi înainte de meci, seara. Îmi aduc aminte perfect.

Reclamă

La Milan luam alte lucruri, pastile. Le luam pentru că… le luam. Mă pune și pe mine pe gânduri. Am mai spus-o și după moartea lui Gianluca Vialli, era și Gică Popescu aici. Trebuie să ne întrebăm de ce apar aceste morți premature”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Declarația lui Dino Baggio

Ar trebui să investigăm substanțele pe care le-am luat în acea perioadă. Dopaj a existat întotdeauna. Trebuie să înțelegem dacă anumite suplimente au rănit în timp. Si mie mi-e frică, li se întâmplă prea multor jucători să aibă probleme. 

Ar trebui să ne întoarcem la ce am luat în acele perioade. Ar trebui să investigăm puţin, asupra substanțelor luate în acele perioade. Nu știu dacă din cauza asta, dar întotdeauna a existat dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

În anii mei a fost dopaj. Nu ai luat lucruri ciudate, ai luat lucruri normale dar apoi trebuie să vezi dacă în timp le poți arunca afară sau rămân înăuntru. Am amintiri minunate despre Gianluca, a fost un om la vestiar și a vrut să-i facă pe tinerii jucători să crească. Am fost în echipa lui când aveam 21 de ani și el a avut întotdeauna o vorbă bună pentru noi. A plecat prea devreme din viețile noastre”, a spus Dino Baggio pentru Corriere Dello Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și