Închide meniul

Florin Tănase a fost prezentat la noua echipă! Internaţionalul român a semnat cu Al-Akhdoud

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 8:25

Reclamă
Florin Tănase a fost prezentat la noua echipă! Internaţionalul român a semnat cu Al-Akhdoud

Florin Tănase a fost prezentat la noua echipă

Florin Tănase, prezentat oficial la Al-Akhdoud/ Twitter Al-Akhdoud

Florin Tănase a fost prezentat la noua sa echipă, Al-Akhdoud! Internaţionalul român de 28 de ani va fi coleg de echipă cu fostul fundaş de la CFR Cluj, Andrei Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase era liber de contract în această vară, după despărţirea de Al-Jazira. Românul nu a stat mult timp „pe bară” şi a semnat, în această perioadă de mercato, cu Al-Akhdoud.

Florin Tănase a fost prezentat la noua echipă, Al-Akhdoud

Oficialii de la Al-Akhdoud au anunţat transferul lui Florin Tănase, pe conturile oficiale de socializare: „Florin Tănase se alătură batalionului Al-Akhdoud”, se arată în mesajul postat de oficialii saudiţi.

Arabii i-au pregătit şi un clip de prezentare lui Tănase, în care apar mai multe reuşite ale atacantului, de pe vremea când evolua la FCSB. De asemenea, internaţionalul român a transmis şi un scurt mesaj, în limba arabă, în videoclipul de prezentare.

Reclamă

Florin Tănase va avea dueluri stelare în prima ligă din Arabia Saudită. Internaţionalul român îi va înfrunta, alături de noua sa echipă, pe Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema, jucători care evoluează la Al-Nassr, respectiv Al-Ittihad.

Florin Tănase a fost dorit în această vară şi de FCSB, însă atacantul a ales să dea curs ofertei primite din Golf. Gigi Becali s-a declarat, însă, convins că atacantul va reveni la gruprea roş-albastră în doi ani, atunci când a mărturisit că va fi şi antrenor secund.

Reclamă 4 / 0/3

Al-Akhdoud, noua echipă a lui Florin Tănase, este o nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, după ce sezonul trecut a încheiat liga secundă pe locul al patrulea, direct promovabil.

De-a lungul carierei, Tănase a evoluat la Viitorul, ulterior fiind cumpărat de FCSB în 2016 în schimbul a 1,5 milioane de euro. Roş-albaştrii l-au vândut în 2022, la Al-Jazira, în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Victor Becali a reacționat dur, după ce Florin Tănase a plecat din Emiratele Arabe Unite

Victor Becali a reacționat dur, după ce Florin Tănase a plecat din Emiratele Arabe Unite. Impresarul este de părere că fotbaliștii români nu mai sunt la fel de valoroși ca în trecut.

Florin Tănase și-a reziliat contractul cu Al-Jazira, la doar un an de când a fost vândut de FCSB pentru suma de 3 milioane de euro. Astfel, jucătorul a devenit liber de contract și își va căuta o nouă echipă în perioada următoare.

Impresarul a criticat plecarea lui Florin Tănase de la Al-Jazira. Victor Becali este de părere că fotbaliștii români nu mai fac față în campionatele din străinătate, așa cum se întâmpla în urmă cu mai mulți ani. De asemenea, acesta a dezvăluit că favoritul lui Gigi Becali are oferte din Turcia, acolo unde ar urma să încaseze un salariu cu mult peste ce ar putea oferi un club din Liga 1.

„Tănase a fost golgheter două campionate la rând. S-a dus un an la arabi și… s-a întors. Asta este, trebuie să vedem că ăsta e nivelul nostru, așa ne prezentăm la nivel internațional.

(n.r. ar fi șanse să revină la FCSB?) Probabil se duce prin Turcia, am înțeles că are niște discuții pe acolo, pe un salariu mai bun, sigur că da”, a spus Victor Becali, pentru iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și