Închide meniul

Victor Becali a reacționat dur, după ce Florin Tănase a plecat din Emiratele Arabe Unite: „Ăsta e nivelul nostru”

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 21:10

Reclamă
Victor Becali a reacționat dur, după ce Florin Tănase a plecat din Emiratele Arabe Unite: Ăsta e nivelul nostru”

Victor Becali l-a atacat pe Florin Tănase, după ce fotbalistul a plecat din Emiratele Arabe Unite:

Florin Tănase, gata să revină în tricoul naţionalei / Hepta

Victor Becali a reacționat dur, după ce Florin Tănase a plecat din Emiratele Arabe Unite. Impresarul este de părere că fotbaliștii români nu mai sunt la fel de valoroși ca în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase și-a reziliat contractul cu Al-Jazira, la doar un an de când a fost vândut de FCSB pentru suma de 3 milioane de euro. Astfel, jucătorul a devenit liber de contract și își va căuta o nouă echipă în perioada următoare.

Victor Becali a reacționat dur, după ce Florin Tănase a plecat din Emiratele Arabe Unite. Ce l-a nemulțumit pe impresar

Impresarul a criticat plecarea lui Florin Tănase de la Al-Jazira. Victor Becali este de părere că fotbaliștii români nu mai fac față în campionatele din străinătate, așa cum se întâmpla în urmă cu mai mulți ani. De asemenea, acesta a dezvăluit că favoritul lui Gigi Becali are oferte din Turcia, acolo unde ar urma să încaseze un salariu cu mult peste ce ar putea oferi un club din Liga 1.

„Tănase a fost golgheter două campionate la rând. S-a dus un an la arabi și… s-a întors. Asta este, trebuie să vedem că ăsta e nivelul nostru, așa ne prezentăm la nivel internațional.

(n.r. ar fi șanse să revină la FCSB?) Probabil se duce prin Turcia, am înțeles că are niște discuții pe acolo, pe un salariu mai bun, sigur că da”, a spus Victor Becali, pentru iamsport.ro.

Reclamă

În perioada petrecută în Emiratele Arabe Unite, Florin Tănase a reușit să marcheze 6 goluri și 3 pase decisive în 24 de partide. În momentul de față, mijlocașul este cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, Tănase a jucat pentru Viitorul, FC Voluntari, FCSB și Al-Jazira. Cele mai multe partide le-a adunat în tricoul formației patronate de Gigi Becali. În perioada petrecută la actuala vicecampioană, jucătorul a adunat 228 de partide și a marcat 83 de goluri. De asemenea, a reușit să ofere și 41 de pase decisive.

Răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB

Florin Tănase a oferit un răspuns fabulos, atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB. Fotbalistul, care este în prezent liber de contract, a declarat însă că are oferte mai bune din străinătate și că va semna cu o nouă formație în perioada următoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să semnez? Nu, nu (n.r.: râde)! Mă mai gândesc, am văzut că nu avem cu cine să jucăm. Ați găsit echipe? (n.r. referitor la afirmația lui Becali că FCSB bate toate echipele). Dacă găsim echipe, probabil voi semna”, a fost răspunsul fabulos al lui Florin Tănase atunci când a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB.

”Sunt în discuții cu alte cluburi din străinătate și probabil săptămâna asta voi semna. În acest moment, prima opțiune e să merg în străinătate. Săptămâna asta cred că voi semna. Sunt în discuții cu mai multe echipe, nu pot să spun”, a precizat Florin Tănase.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și