Închide meniul

Florin Tănase a fost prezentat oficial de Al Jazira! Fostul căpitan de la FCSB, mesaj special pentru Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 15:49

Florin Tănase a fost prezentat oficial de Al Jazira! Fostul căpitan de la FCSB, mesaj special pentru Gigi Becali

Florin Tănase, prezentat oficial la Al Jazira

Florin Tănase a fost prezentat oficial la Al Jazira

Florin Tănase a fost prezentat oficial de Al Jazira. Arabii i-au făcut un clip impresionant de prezentare fostului căpitan de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a fost primit ca un adevărat star de arabii de la Al Jazira, care au plătit 3 milioane de euro pe el.

Florin Tănase a fost prezentat oficial de Al Jazira

Florin Tănase, mesaj special pentru Gigi Becali

Florin Tănase a transmis şi un mesaj special pentru Gigi Becali, dar şi fosştii colegi şi colaboratori de la FCSB.

„După șase ani mă despart de STEAUA (n.r. – FCSB), clubul care mi-a dăruit atât de multe pe plan profesional. Se încheie o etapă minunată din viața mea și vreau să-i mulțumesc, în mod special domnului Becali pentru suport și prietenie, pentru aceşti ani extraordinari petrecuți împreună. De asemenea, mulțumesc antrenorilor pentru abilitatea de a mă motiva și inspira, conducerii clubului, staff-ului pentru efort și implicare.

Reclamă

Mulțumesc colegilor mei, alături de care am format o mare familie. Împreună am sărbătorit victorii, am suferit când am pierdut , dar mereu ne-am ridicat încrezători și am luat-o de la capăt. În spatele nostru se află multe persoane minunate cărora vreau să le mulțumesc, oameni care muncesc zi de zi și fac ca acest club să fie atât de bine organizat.

Sunt recunoscator suporterilor care m-au susținut și au crezut in mine chiar şi atunci când nu eram în cea mai bună formă.
Vă mulțumesc, vă îmbrățișez şi continuați să iubiți echipa noastră de suflet. Sunteți în inima mea !!! O nouă aventură fotbalistică mă așteaptă alături de echipa AL Jazira (Emiratele Arabe Unite)„, a scris Florin Tănase pe reţelele de socializare.

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 a acceptat oferta arabilor şi va pleca de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul care a îmbrăcat tricoul roş-albaştru în ultimii şase ani a fost dorit cu insistenţă de chinezii de la Shanghai Port. Tănase a tras de timp, în aşteptarea unei alte oferte şi visul i s-a îndeplinit în cele din urmă.

Florin Tănase a fost tentat cu un salariu chiar şi mai mare mare de Al Jazira. I s-a pus pe masă o înţelegere pentru 2 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, şi 1.2 milioane de euro pentru fiecare sezon. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul încearcă să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din Nations League.

  • În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.
Recomandări
  • Florin Tănase a fost prezentat oficial de Al Jazira
  • Mesaj special pentru Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și