Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira. Atacantul lui FCSB, aşteptat în Emirate pentru a semna contractul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2022, 12:30

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira. Atacantul lui FCSB, aşteptat în Emirate pentru a semna contractul!

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira

Florin Tănase pleacă de la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira. Arabii îi vor plăti lui Gigi Becali clauza de reziliere de 3 milioane de euro pe care o avea atacantul de 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al roş-albaştrilor a fost la un pas de a semna cu Shanghai Port, dar a fost întors din drum pe ultima sută de metri. Din informaţiile Antena Sport, Tănase a ajuns la un acord cu clubul din Abu Dhabi şi va pleca pentru a semna contractul.

Florin Tănase i-a refuzat pe chinezi şi va juca la Al Jazira

Tănase a fost convins cu un salariu uriaş, mai mare decât ar fi primit în China. Aproximativ 1.2 milioane de euro va încasa la Al Jazira. Astăzi, sau cel târziu mâine, va pleca din România pentru a semna înţelegerea care se va întinde pe 2 ani. Va exista şi opţiunea de prelungire cu încă un an.

Reclamă

Din sursele noastre, mai rămâne de stabilit în câte tranşe se vor achita cele 3 milioane de euro în conturile lui FCSB. Gigi Becali cere toţi banii odată, în timp ce arabii şi-ar dori să achite în două tranşe. Asigurat de „tunul” financiar pe care îl dă prin vânzarea lui Tănase, patronul lui FCSB l-a adus la echipă de David Miculescu. Achită 1.7 milioane de euro!

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

Reclamă

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, moment în care patronul roş-albaştrilor a anunţat că acesta se va transfera. Recent, căpitanul de la FCSB a semnat cu P&P Sport Management, firma de impresariat a lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul mondial.

Nicolae Dică: „Florin Tănase pleacă!”

Nicolae Dică a anunţat că Florin Tănase va pleca sigur şi nu s-a mai bazat pe el în remiza de aseară cu FC U Craiova 1948, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Eu ştiu că pleacă. De aceea nici nu se mai antrenează cu noi. Din discuţia pe care am avut-o ultima dată cu el eu ştiu că pleacă. Dacă nu s-a mai antrenat cu noi şi nu a mai jucat unul dintre cele mai importante meciuri cu noi? Eu ştiu că cluburile s-au înţeles, el s-a înţeles„, a spus antrenorul FCSB.

Mihai Stoica a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Florin Tănase la FCSB

Căpitanul vicecampioanei va pleca de la echipă, dar roş-albaştrii nu duc lipsă de opţiuni. Ianis Stoica îi va lua locul lui „Tase”, a anunţat managerul general al FCSB. Mihai Stoica nu îşi face probleme şi anunţă că tinerii jucători pe care Nicolae Dică îi are la dispoziţie vor străluci.

Dacă pleacă Tănase, noi avem doi titulari de 19 ani: Octavian Popescu și Ianis Stoica. Indiscutabil, Ianis Stoica va fi titular dacă pleacă Tănase. Avem portar de 22 de ani, avem Șut și Cordea, 23 de ani. Avem Coman, Olaru, 24 de ani. Posibil să apară Pantea, de 18 ani.

Echipă tânără, cu care trebuie să avem răbdare. Ok, pleacă jucători, dar pleacă pe bani mulți și trăim. Ideea e ca tu să trăiești, nu cu -30 de milioane de euro. Aia nu e o rețetă, să pierzi bani în fiecare”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”