Închide meniul

Florin Tănase, aproape de transferul carierei! Golgheterul FCSB este dorit în Turcia. De ce depinde mutarea de milioane

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2021, 19:33

Florin Tănase, aproape de transferul carierei! Golgheterul FCSB este dorit în Turcia. De ce depinde mutarea de milioane

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este printre cei mai buni oameni de la FCSB

Florin Tănase, aproape de transferul carierei. Cotat la 4 milioane de euro pe site-urile de specialitate, golgheterul FCSB este dorit în Turcia de Trabzonspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, internaţionalul român nu este prima opţiune pentru gruparea din SuperLigă. Transferul de milioane al căpitanului roş-albaştrilor depinde de discuţiile cu Zinedine Ferhat, fotbalistul lui Nimes pe care turcii oferă 1.5 milioane. Echipa din Ligue cere aproape 5 milioane, preţ pe care Gigi Becali i l-a stabilit şi lui Tănase.

„Conducerea lui Trabzonspor continuă analiza transferurilor. Românul Florin Tănase a ieșit din prim-plan, mai ales după ce Abdullah Avcı a cerut un transfer pentru poziția numărul 10. „Nu vreau să fiu blocat cu un singur nume!” Astfel, Trabzonspor a găsit alternativa la Tanase la clubul francez Nimes”, scriu cei de la tskulis.com.

Florin Tănase
Hepta

EXCLUSIV | Florin Tănase, aproape de transferul carierei! Câți bani vrea Gigi Becali pe golgheterul Ligii 1

FCSB a ratat un nou titlu în Liga 1, iar Becali a anunțat plecarea lui Tănase. Finanțatorul FCSB este convins că va fi dificil să-l mai țină pe golgheterul Ligii 1, ținând cont de faptul că are și 26 de ani și își dorește să prindă un transfer în afară.

Tănase a făcut cel mai bun sezon al carierei. ”Decarul” de la FCSB a marcat 25 de goluri, în 35 de meciuri. Căpitanul roș-albaștrilor are și șase pase decisive, până în prezent, în toate competițiile.

Reclamă

”Tănase este posibil să plece, cum să-l mai ții? Este golgheter, pleacă Tănase. Nu mai poți să-l ții pe Tănase. 5 milioane sunt bani puțin pentru Tănase, o să dea cineva imediat”, a spus Gigi Becali la AS.ro.

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB
Hepta
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și