Închide meniul

EXCLUSIV | Becali a anunțat plecarea lui Tănase: ”Nu mai ai cum să-l ții!” Câți bani vrea finanțatorul FCSB pe golgheterul Ligii 1

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 mai 2021, 13:59

EXCLUSIV | Becali a anunțat plecarea lui Tănase: ”Nu mai ai cum să-l ții!” Câți bani vrea finanțatorul FCSB pe golgheterul Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Daniel Celea, refuzat de Gigi Becali

Tănase a făcut cel mai bun sezon al carierei. ”Decarul” de la FCSB a marcat 25 de goluri, în 35 de meciuri. Căpitanul roș-albaștrilor are și șase pase decisive, până în prezent, în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat plecarea lui Florin Tănase

Becali a anunțat plecarea lui Tănase și vrea 5 milioane de euro pentru el. Patronul roș-albaștrilori este convinsă că îi va obține. Căpitanul de la FCSB mai are contract până în iarna lui 2022 cu echipa lui Gigi Becali.

Tănase este posibil să plece, cum să-l mai ții? Este golgheter, pleacă Tănase. Nu mai poți să-l ții pe Tănase. 5 milioane sunt bani puțin pentru Tănase, o să dea cineva imediat”, a spus Gigi Becali la AS.ro.

Mai multe cluburi sunt pe urmele lui Florin Tănase

Evoluțiile din ultima perioadă au făcut ca mai multe cluburi din Europa, și nu numai, să se intereseze de serviciile lui Florin Tănase.

Trabzonspor, Basaksehir, Anderlecht, Olympique Marseille, Al Hilal, Montreal Impact sau New York City sunt doar câteva dintre echipele care s-au interesat de Florin Tănase, în ultimii ani.

Reclamă

Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul. Omul de afaceri a plătit în schimbul suma de 1,8 milioane de euro. În acest moment, Tănase este cotat la 4 milioane de euro de către transfermarkt.com.

Gigi Becali vrea înlocuitor pentru Florin Tănase

Golgheterul Ligii 1 a spus de mai multe ori că vrea să plece de la FCSB. Becali a anunțat plecarea lui Tănase. Finanțatorul roș-albaștrilor pare că a fost convins să-i dea drumul.

Becali a anunțat că vrea un jucător de la Botoșani. Din informațiile AS.ro, jucătorul dorit de Gigi Becali de la Botoșani este Eduard Florescu, care evoluează pe poziția lui Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Cine este jucătorul care va pleca de la FCSB
  • Câți bani vrea Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și