Închide meniul

Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite! Ce club din Europa şi-l doreşte

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 13:36

Reclamă
Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite! Ce club din Europa şi-l doreşte

Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite!

Florin Tănase, într-un meci pentru România / Hepta

Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite. Fostul jucător al lui FCSB este dorit în Turcia, la Trabzonspor. Formaţia turcă a mai fost interesată şi în trecut de către internaţionalul român de 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trabzonspor a încheiat campionatul precedent pe locul 6 în Turcia, o clasare dezamăgitoare pentru pretenţiile sale. Cu un sezon înainte, Tranbzonspor a cucerit titlul.

Florin Tănase ar putea pleca din Emiratele Arabe Unite!

Potrivit fotomac.com, negocierile dintre Al Jazira şi Trabzonspor au început. Echipa turcă speră să îi convingă pe conducătorii formaţiei arabe să îl cedeze pe Florin Tănase încă din această vară.

Florin Tănase a evoluat în 27 de partide, în toate competiţiile, pentru Al Jazira, după ce s-a transferat vara trecută la echipa din Emirate. 7 goluri şi 3 pase decisive este bilanţul românului în Emirate. Al Jazira i-a plătit 3 milioane de euro lui Gigi Becali pentru a-l achiziţiona pe internaţionalul român.

Clubul turc poartă şi negocieri cu Florin Tănase, în paralel cu cele pe care le are cu Al-Jazira. Românul e tentat să se întoarcă în Europa, dar el are un salariu foarte bun în Emirate: 1,2 milioane de euro pe sezon.

Reclamă

Tranzonspor a început negocierile cu mijlocașul ofensiv Florin Tănase, care joacă la Al-Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, au scris jurnaliștii de la aspor.com.

Frank de Boer, fostul selecţioner al Olandei, e noul antrenor al lui Al-Jazira

Frank de Boer, fostul selecţioner al Olandei, a semnat, recent, cu Al-Jazira. De Boer a mai antrenat, printre altele, Ajax, Inter Milano şi Crystal Palace.

Sunt foarte entuziasmat să încep să lucrez la Al Jazira. Am auzit poveşti foarte frumoase despre club. Este timpul pentru mine să fiu pe teren din nou.

Reclamă 4 / 0/3

De abia aştept să încep sezonul cu Al Jazira. La Ajax am fost căpitan (n.r.: ca jucător), aşa că eram văzut ca un lider de către antrenori în acea vreme. Ca fundaş trebuie să te gândeşti mai mult la echipă decât un mijlocaş sau un atacant. Trebuie să vorbeşti mult.

Am avut antrenori care au avut o influenţă puternică asupra mea. Louis van Gaal, Frank Rijkaard la echipa naţională, Johan Cruyff la începuturile carierei mele de jucător. Am avut antrenori grozavi.

Înainte de a mă retrage am jucat 2 ani în Qatar. M-am întors în Olanda, a fost o oportunitate pentru mine să iau licenţa Pro într-un an, am făcut asta şi am început să lucrez direct cu tineretul lui Ajax, mi-a plăcut să lucrez cu echipa.

Toată lumea vrea rezultate în 2-3 săptămâni, e dificil”, a declarat Frank de Boer într-un interviu pe YouTube pentru Al Jazira.

Florin Tănase, OUT de la naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia: „Am primit o lovitură puternică! Îmi pare rău că nu pot să ajut!”

Florin Tănase nu a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile pentru Euro 2024.

Florin Tănase s-a accidentat înainte de ,,dubla” cu Kosovo şi Elveţia, motiv pentru care Edi Iordănescu a ales să nu conteze pe el în aceste două meciuri foarte importante. Kosovo – România, meci transmis de Antena 1 şi în AntenaPLAY, s-a încheiat 0-0.

La deplasarea cu Al Wahda, din 18 aprilie, am primit o lovitură puternică la piciorul stâng și am simțit că ceva nu e tocmai în regulă. Iar joi, acum trei zile, la un antrenament, am resimțit și mai tare durerea, după un contact.

Reclamă

Îmi pare rău că nu voi putea să ajut România acum, dar sunt sigur că lucrurile vor merge bine în ambele partide și că voi reveni în forță foarte curând, iar în septembrie voi putea să dau iarăși totul pentru națională”, a spus Florin Tănase pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și