Închide meniul
VIDEO

Florin Tănase, dublă de vis la Al-Jazira! Fostul căpitan de la FCSB a deschis scorul după doar 20 de secunde

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 16:59

Florin Tănase, dublă de vis la Al-Jazira! Fostul căpitan de la FCSB a deschis scorul după doar 20 de secunde

Florin Tănase a reuşit o "dublă" de vis la Al-Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru Al Jazira / Twitter

Florin Tănase a reuşit o dublă de vis pentru Al-Jazira!! Fostul atacant de la FCSB a deschis scorul după două 20 de secunde din meciul din Cupa Emiratelor Arabe Unite, contra celor de la Gulf Heroes, iar în repriza secundă a reuşit „dubla”. Tănase a marcat două goluri pentru echipa sa chiar de ziua soţiei lui, Medeea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase evoluează la Al-Jazira de la începutul sezonului. Internaţionalul român a fost cumpărat de la FCSB în schimbul sumei de 3 milioane de euro, după ce a petrecut şase sezoane în tricoul roş-albastru.

Florin Tănase a reuşit o „dublă” pentru Al-Jazira

Florin Tănase a deschis scorul repede în meciul din Cupa Emiratele Arabe Unite. Fostul atacant de la FCSB a marcat în secunda 20, cu un şut în forţă din faţa porţii, după ce a beneficiat de pasa perfectă din partea lui Oumar Traore.

Ulterior, internaţionalul român de 28 de ani a reuşit „dubla” în minutul 59. Acesta a beneficiat tot de pasa lui Oumar Traore, care l-a găsit demarcat perfect în faţa porţii. Tănase nu a ezitat şi şi-a trecut în cont şi al doilea gol.

Reclamă

Până la golul secund al lui Florin Tănase, Al-Jazira reuşise să marcheze pentru 2-0 prin Oumar Traore, iar ulterior Gulf Heroes au redus din diferenţă prin Diop, în minutul 45.

Graţie celor două goluri marcate, Florin Tănase a ajuns la cota şase în acest sezon pentru Al-Jazira. Fostul căpitan de la FCSB a mai reuşit şi două pase de gol, în cele 16 partide bifate pentru trupa din Golf.

Reclamă 4 / 0/3

Al-Jazira, trupa lui Florin Tănase, ocupă locul 4 în prima ligă din Arabia Saudită, cu 26 de puncte după 14 runde. În Cupă, formaţia internaţionalului român are şansa de a se califica în sferturi, dacă va trece de Gulf Heroes.

Alexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate

Alexandru Cicâldău a făcut un meci de senzație în Emirate! Mijlocașul român a fost cel mai important om al echipei sale în egalul lui Al Ittihad Kalba, scor 2-2, împotriva celor de la Al Bataeh. Internațional român a ajuns la 3 goluri în acest sezon din Emiratele Arabe Unite.

Împrumutul în Emirate îi prinde foarte bine până acum lui Alex Cicâldău. Cedat de Galatasaray la Al Ittihad Kalba, românul a înscris din nou, fiind esențial în remiza echipei sale.

În minutul 55, Cicâldău și-a asumat responsabilitatea executării unei lovituri libere de la 25 de metri și a trimis perfect în poarta adversă, mingea lovind și anterior. Performanța românului a venit după ce, în prima repriză, a oferit și o pasă de gol Daniel Bessa.

Evoluția lui Cicâldău nu a fost însă suficientă pentru echipa sa. Cei de la Al Bataeh au revenit în meci și au egalat pe final, meciul terminându-se la egalitate, scor 2-2. În urma acestui rezultat, Al Ittihad Kalba rămâne pe locul 8 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și