Închide meniul

Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira! Ce s-a văzut, în tribună, la meciul în care fostul căpitan al FCSB a dat un assist de senzaţie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 septembrie 2022, 17:49

Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira! Ce s-a văzut, în tribună, la meciul în care fostul căpitan al FCSB a dat un assist de senzaţie

Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru Al Jazira / Twitter Al Jazira

Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira. Aceştia i-au pregătit un banner fostului căpitan de la FCSB, care a debutat în confruntarea cu Dibba Al Fujaira, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Al-Jazira și va purta tricoul cu numărul 20. 3 milioane de euro a plătit clubul din Emirate pentru serviciile jucătorului de 27 de ani.

Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira

„Tase” a debutat în forţă pentru Al Jazira. A oferit un assist de senzaţie şi i-a cucerit pe fani, care au preg[tit un moment special.

Înaintea meciului, aceştia au venit cu două bannere pregătite pentru Tănase şi Achraf Bencharki, cei mai importanți jucători transferați vara trecută.

„Bine ați venit în familia mândriei din Abu Dhabi”, a transmis Al-Jazira.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by نادي الجزيرة (@al_jazira_fc)

Florin Tănase, assist incredibil la debutul pentru Al Jazira

Florin Tănase a reușit un assist de toată frumusețea la meciul de debut pentru Al Jazira în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase a fost titular la Al Jazira la primul meci în Emirate, împotriva celor de la Dibba. Românul a jucat 73 de minute și a reușit un assist în stilul lui Luka Modric.

Tănase a dat o pasă lungă care a depășit toată apărarea adversă. Ali Mabkhout a rămas singur cu portarul advers și a trimis balonul în plasă.

Al Jazira a câștigat cu 2-0 meciul cu Dibba. Același Mabkhout a marcat și celălalt gol al echipei lui Florin Tănase, care este lider în Emirate după prima etapă.

Pe cine a sunat Florin Tănase înainte să plece de la FCSB la Al Jazira

Florin Tănase a purtat două discuții extrem de importante înainte să se transfere de la FCSB în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira. Fostul căpitan și golgheter al vicecampioanei României a dezvăluit că i-a contactat pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu înainte să ia decizia finală.

„Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. Amândoi mi-au spus că este un club mare, cu organizare foarte bună și că ar fi o onoare pentru mine dacă ajung aici.

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu ajutorul experienței mele, iar împreună să realizăm lucruri foarte frumoase”, a declarat Florin Tănase, într-un interviu oferit pentru site-ul lui Al Jazira, în urmă cu două săptămâni.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Tănase i-a cucerit deja pe fanii lui Al Jazira
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și