Închide meniul
VIDEO

Florin Tănase, „Modric de România”! Assist incredibil la debutul pentru Al Jazira

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 19:07

Florin Tănase, „Modric de România! Assist incredibil la debutul pentru Al Jazira

Florin Tănase a reușit un assist la debutul pentru Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru Al Jazira / Twitter Al Jazira

  • Florin Tănase, assist la debutul pentru Al Jazira
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Florin Tănase a reușit un assist de toată frumusețea la meciul de debut pentru Al Jazira în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a fost titular la Al Jazira la primul meci în Emirate, împotriva celor de la Dibba. Românul a jucat 73 de minute și a reușit un assist în stilul lui Luka Modric.

Florin Tănase, assist la debut pentru Al Jazira

Tănase a dat o pasă lungă care a depășit toată apărarea adversă. Ali Mabkhout a rămas singur cu portarul advers și a trimis balonul în plasă.

Reclamă

Al Jazira a câștigat cu 2-0 meciul cu Dibba. Același Mabkhout a marcat și celălalt gol al echipei lui Florin Tănase, care este lider în Emirate după prima etapă.

Reclamă

Pe cine a sunat Florin Tănase înainte să plece de la FCSB la Al Jazira

Florin Tănase a purtat două discuții extrem de importante înainte să se transfere de la FCSB în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira. Fostul căpitan și golgheter al vicecampioanei României a dezvăluit că i-a contactat pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu înainte să ia decizia finală.

„Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. Amândoi mi-au spus că este un club mare, cu organizare foarte bună și că ar fi o onoare pentru mine dacă ajung aici. 

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu ajutorul experienței mele, iar împreună să realizăm lucruri foarte frumoase”, a declarat Florin Tănase, într-un interviu oferit pentru site-ul lui Al Jazira, în urmă cu două săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Atacantul a fost dorit cu insistenţă și de chinezii de la Shanghai Port. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma cu Al Jazira. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul încearcă să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din Nations League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia
Echipa naţională • 26 mart., 23:54
Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia: „Vreau să fiu acolo şi să îi bucurăm pe români!”
Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO
AntenaPLAY • 24 mart., 20:55
Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO: „Poţi bate pe oricine! Şi pe Belgia”
Florin Tănase a acuzat probleme medicale înainte de România - Columbia!
AntenaPLAY • 24 mart., 15:15
Florin Tănase a acuzat probleme medicale înainte de România – Columbia! Ce a decis selecţionerul Edi Iordănescu în cazul lui
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: "Am o convenţie cu nea Gigi"
Liga 1 • 17 mart., 16:33
Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenţie cu nea Gigi”