Închide meniul

Florin Tănase, în echipa etapei în Arabia Saudită! Românul a adus victoria echipei sale împotriva formaţiei lui Reghecampf

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 8:38

Reclamă
Florin Tănase, în echipa etapei în Arabia Saudită! Românul a adus victoria echipei sale împotriva formaţiei lui Reghecampf

Florin Tănase a fost inclus în echipa etapei în Arabia Saudită

Florin Tănase, în timpul unui meci / Twitter Al-Akhdoud

Florin Tănase a fost inclus în echipa etapei în Arabia Saudită! Internaţionalul român a înscris unicul gol al partidei dintre Al-Akhdoud şi Al-Tai, scor 1-0, în etapa cu numărul 17 a campionatului din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a adus toate cele trei puncte pentru echipa la care evoluează şi Andrei Burcă. Ei s-au impus chiar împotriva formaţiei pregătite de Laurenţiu Reghecampf şi la care mai evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic.

Florin Tănase, în echipa etapei în Arabia Saudită!

Florin Tănase a ajuns la Al-Akhdoud în vară, după ce s-a despărţit de Al-Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite care a plătit 3 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB.

În 14 meciuri disputate pentru Al-Akhdoud, Florin Tănase a marcat 2 goluri. Ultimul a adus şi cele 3 puncte pentru echipa sa în faţa formaţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Mai mult, pentru prestaţia sa din ultima etapă, Florin Tănase a fost inclus în echipa etapei. Din această echipă face parte şi Riyad Mahrez, fostul star al lui Manchester City, care joacă în prezent la Al-Ain sau Allan Saint-Maximin, fostul jucător al lui Newcastle, care este legitimat acum la Al-Ahli.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Roshn Saudi League (@spl_en)

Reclamă

Pentru echipa lui Florin Tănase şi Andrei Burcă urmează meciul de pe teren propriu cu Al Shabab, de pe 22 decembrie, urmând ca anul să se încheie pentru ei pe 30 decembrie, pe terenul celor de la Al Fateh.

Florin Tănase, prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Florin Tănase a avut prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Atacantul de 28 de ani a fost decisiv în victoria obţinută de Al-Akhdoud în confruntarea cu Al-Taee. A înscris singurul gol şi şi-a ajutat echipa să se îndepărteze de zona retrogradării. A urcat chiar pe locul 12 în clasament.

Tănase a marcat în minutul 56, în disputa în care la gazde a fost titular şi Andrei Burcă. Fostul căpitan al FCSB-ului i-a dat lovitura de graţie lui „Reghe”, chiar dacă nu era în cea mai bună formă fizică.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt cam răcit. Chiar mă gândeam înainte de meci că nu o să pot să joc, din cauza răcelii. Am făcut-o şi mă bucur că am reuşit să marchez. A fost un gol ca toate celelalte, un gol de trei puncte. Important pentru echipă pentru că aveam nevoie de cele 3 puncte.

(A fost special că ai înscris împotriva lui Reghecampf?) Nu, nu! M-aş fi bucurat mai mult, sincer, dacă marcam împotriva unui antrenor străin”, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Tănase a anunţat care a fost schimbarea de sistem care l-a ajutat să înscrie golul victoriei. A marcat al doilea gol stagional şi speră să repete performanţa şi etape viitoare. Pentru Al-Akhdoud urmează partida cu echipa lui Yannick Carrasco şi Ever Banega, Al Shabab.

„Acum sunt bine, la meciul acesta s-a schimbat sistemul de joc, am jucat şi eu pe poziţia mea, în spatele vârfului şi mă simt bine. Jucăm în 5-4-1, jucam în faţa apărării şi eram departe de poartă. Dar sper să jucăm în sistemul acesta de acum încolo şi să facem puncte”, a mai spus fostul atacant al FCSB-ului.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” Vezi toate știrile
Citește și