Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase, prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Cum a ajuns să înscrie golul victoriei

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 14:12

Reclamă
Florin Tănase, prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Cum a ajuns să înscrie golul victoriei

Florin Tănase, prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Florin Tănase, în timpul unui meci / Twitter

Florin Tănase a avut prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită. Atacantul de 28 de ani a fost decisiv în victoria obţinută de Al-Akhdoud în confruntarea cu Al-Taee. A înscris singurul gol şi şi-a ajutat echipa să se îndepărteze de zona retrogradării. A urcat chiar pe locul 12 în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a marcat în minutul 56, în disputa în care la gazde a fost titular şi Andrei Burcă. Fostul căpitan al FCSB-ului i-a dat lovitura de graţie lui „Reghe”, chiar dacă nu era în cea mai bună formă fizică.

Florin Tănase, prima reacţie după ce l-a învins pe Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Sunt cam răcit. Chiar mă gândeam înainte de meci că nu o să pot să joc, din cauza răcelii. Am făcut-o şi mă bucur că am reuşit să marchez. A fost un gol ca toate celelalte, un gol de trei puncte. Important pentru echipă pentru că aveam nevoie de cele 3 puncte.

(A fost special că ai înscris împotriva lui Reghecampf?) Nu, nu! M-aş fi bucurat mai mult, sincer, dacă marcam împotriva unui antrenor străin„, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AS.ro.

Tănase a anunţat care a fost schimbarea de sistem care l-a ajutat să înscrie golul victoriei. A marcat al doilea gol stagional şi speră să repete performanţa şi etape viitoare. Pentru Al-Akhdoud urmează partida cu echipa lui Yannick Carrasco şi Ever Banega, Al Shabab.

Reclamă

Acum sunt bine, la meciul acesta s-a schimbat sistemul de joc, am jucat şi eu pe poziţia mea, în spatele vârfului şi mă simt bine. Jucăm în 5-4-1, jucam în faţa apărării şi eram departe de poartă. Dar sper să jucăm în sistemul acesta de acum încolo şi să facem puncte„, a mai spus fostul atacant al FCSB-ului.

Florin Tănase a sărbătorit, pe Arena Naţională, victoria României cu Elveţia, în ultima etapă a preliminariilor EURO 2024. Trage tare pentru a fi în lotul lui Edi Iordănescu şi la turneul final de anul viitor.

Florin Tănase, gol împotriva lui Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită

Etapa cu numărul 17 din Arabia Saudită a pus faţă în faţă echipele Al-Akhdoud (Florin Tănase şi Andrei Burcă) şi Al Taee (Laurenţiu Reghecampf, Marko Dugandzic şi Andrei Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul a fost deschis de Florin Tănase în minutul 56 al partidei. Al-Akhdoud a profitat de o gafă uriaşă a portarului celor de la Al Taee. Mingea degajată de acesta a ajuns la Al Zabdani, care a centrat pentru Florin Tănase. Internaţionalul român nu a avut emoţii şi a deschis scorul.

Acesta este al doilea gol al internaţionalului român în tricoul lui Al Akhdoud. El marcase primul gol în meciul cu Al Fateh din luna august, în etapa a doua. De asemenea, Florin Tănase mai are în cont două pase decisive în acest sezon.

Florin Tănase a ajuns la Al-Akhdoud în vara anului 2023, din postura de jucător liber de contract. Sezonul trecut, el a jucat în Qatar, la Al Jazira, formaţie care plătise 3 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB în august 2022.

Golul marcat de Florin Tănase este extrem de important pentru Al Akhdoud, care ajunge la 16 puncte şi iese, pentru moment, din zona locurilor retrogradabile, ajungând până pe locul 14. În ceea ce priveşte formaţia lui Laurenţiu Reghecampf, Al Taee rămâne pe locul 12, cu 17 puncte.

Alături de Florin Burcă, la Al-Akhdoud a evoluat şi Andrei Burcă. De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf l-a titularizat pe Marko Dugandzic, în timp ce Andrei Cordea nu a fost în lot. Fără realizări notabile, Dugandzic a fost înlocuit în minutul 64. În ceea ce îl priveşte pe Florin Tănase, el a fost înlocuit în minutul 82.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și