Închide meniul

Florin Tănase va fi antrenat de un fost mare jucător la Al-Jazira. Frank de Boer a semnat cu formaţia din Emirate

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 21:58

Florin Tănase va fi antrenat de un fost mare jucător la Al-Jazira. Frank de Boer a semnat cu formaţia din Emirate

Florin Tănase, în tricoul echipei naţionale a României

Profimedia

Florin Tănase va fi antrenat de un fost mare jucător la Al-Jazira. Frank de Boer, olandezul de 53 de ani care a evoluat la Barcelona, a semnat cu formaţia din Emiratele Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut de clubul din Emirate astăzi, prin intermediul conturilor de social media.

Florin Tănase va fi antrenat de un fost mare jucător la Al-Jazira

În vârstă de 53 de ani, Frank de Boer revine pe banca tehnică după o pauză de aproape doi ani. Ultima oară, acesta s-a aflat pe banca naţionalei Olandei, în perioada septembrie 2020 – iunie 2021. După înfrângerea Olandei în optimile de finală ale EURO 2020 în faţa Cehiei, Frank de Boer şi-a dat demisia şi a luat o pauză de la antrenorat.

Ca antrenor, De Boer a început la juniorii lui Ajax, după care a pregătit şi echipa mare din Amsterdam, între decembrie 2010 şi iunie 2016. Fostul jucător al Barcelonei le-a mai pregătit în cariera sa pe Inter, Crystal Palace şi Atlanta.

Reclamă

În cariera de jucător, Frank de Boer a trecut prin toate grupele de juniori de la Ajax, după care a petrecut 11 ani la echipa de seniori. În 1999, el se transfera la Barcelona şi petrecea 4 ani pe Camp Nou.

Pe finalul carierei, Frank de Boer a mai trecut pe la Galatasaray şi Rangers, înainte să se retragă din fotbal de la Al-Rayyan din Qatar.

Florin Tănase, OUT de la naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia

Florin Tănase a ajuns la Al-Jazira în august 2022, atunci când echipa din Emirate a plătit 3 milioane de euro pentru aducerea sa de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, Tănase a evoluat în 24 de meciuri pentr Al-Jazira şi a marcat 6 goluri. Tănase nu va putea evolua pentru naţionala României în preliminariile EURO 2024, în meciurile cu Kosovo şi Elveţia.

Pe 18 aprilie, la partida cu Al Wahda, Tănase a primit o lovitură, iar trei zile mai târziu a simţit dureri la un antrenament. Din acest motiv el este indisponibil pentru cele două meciuri din iunie:

„La deplasarea cu Al Wahda, din 18 aprilie, am primit o lovitură puternică la piciorul stâng și am simțit că ceva nu e tocmai în regulă. Iar joi, acum trei zile, la un antrenament, am resimțit și mai tare durerea, după un contact.

Îmi pare rău că nu voi putea să ajut România acum, dar sunt sigur că lucrurile vor merge bine în ambele partide și că voi reveni în forță foarte curând, iar în septembrie voi putea să dau iarăși totul pentru națională„, a spus Florin Tănase pentru prosport.ro.

 

Recomandări
  • Frank de Boer este noul antrenor al celor de la Al-Jazira
  • Florin Tănase a ajuns la formaţia din Emirate vara trecută

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și