Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2024, 22:13

Reclamă
Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui Mbappe de România”

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa!

Florinel Coman a ajuns la Al-Gharafa / Instagram Al-Gharafa

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Oficialii formației din Qatar i-au dedicat un material video de senzație românului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat o adevărată lovitură odată cu transferul lui „Mbappe de România”. FCSB a înasat suma de 5,25 milioane de euro, în schimbul vedetei sale.

Florinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa!

În decursul zilei de 8 iulie, oficialii clubului din Qatar au postat un material video de senzație, prin care a fost anunțat transferul lui Florinel Coman.

„Oficial! Golgheterul Ligii din România, FLORINEL COMAN s-a înțeles cu Al-Gharafa pentru un contract de 3 ani, cu opțiunea de prelungire pe încă un an”, au anunțat oficialii clubului.

Reclamă
Reclamă

Potrivit lui Mihai Stoica, Florinel Coman va încasa un salariu uluitor la Al-Gharafa. Este vorba despre suma de 2 milioane de euro, pe an.

Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman. Oficialul roş-albaştrilor este convins că Marius Ştefănescu va compensa plecarea lui Florinel Coman.

Mihai Stoica e de părere că Marius Ştefănescu va fi implicat în peste 20 de goluri sezonul viitor.

Reclamă

”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu. Bine că nu l-a luat.

Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa (n.r.: plecarea lui Florinel Coman). Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Gigi Becali se aşteaptă ca Marius Ştefănescu să înscrie mai multe goluri decât Florinel Coman. Anunţă că va încasa de două ori mai mulţi bani pe Ştefănescu decât pe „Mbappe”.

„El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:53

Răzvan Marin, prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în Juventus – Cagliari 1-1: „Nu a fost uşor”

17:27

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

17:15

Coco Gauff a defilat în finala de la Beijing! Victorie categorică pentru amerincancă în faţa Karolinei Muchova

17:05

Botoșani – Rapid LIVE TEXT (18:15). Giuleștenii lui Șumudică, față în față cu ultima clasată. Echipele de start

16:57

EXCLUSIVNicolae Stanciu e gata de bătăliile cu Cipru şi Lituania: „Să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm grupa pe primul loc!”

16:55

A oprit meciul juniorilor pentru a ajunge la Oţelul Galaţi – Universitatea Craiova! Gestul incredibil al unui antrenor

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și