Închide meniul

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 16 octombrie 2024, 13:02

Reclamă
Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK - PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK, meci care se joacă duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY. Campioana Greciei a avut mai mulţi jucători la echipele naţionale, iar acum se pregăteşte intens pentru derby-ul etapei a 8-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Saloni şi AEK Atena se află pe primele două locuri în Grecia. Echipa lui Răzvan Lucescu este lider, cu 16 puncte, în timp ce AEK este pe locul secund, cu 14 puncte, la egalitate cu Olympiacos şi Aris.

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de AEK – PAOK! Derby-ul din Grecia este duminică, de la 20:30, în AntenaPLAY

Înaintea acestui meci, Răzvan Lucescu are multe bătăi de cap din cauza jucătorilor pe care îi are la dispoziţie săptămâna aceasta. Omar Colley, Kiril Despodov şi Mady Camara au evoluat zilele trecute la echipele naţionale şi sunt şanse ca aceştia să nu fie pregătiţi 100%.

În urmă cu o lună, după pauza internaţională din luna septembrie, Răzvan Lucescu l-a folosit pe Mady Camara abia din minutul 76 al meciului cu Panathinaikos, după ce acesta revenise de la naţionala Guineei.

Pe lângă aceştia, Giannis Konstantelias şi Shola Shoretire sunt răciţi, în timp ce Abdul Rahman Baba, Jonny Otto, Andrija Živković şi Brandon Thomas vin după accidentări.

Reclamă
Reclamă

Dominik Kotarski, portarul celor de la PAOK, nu este nici el 100%, dar este de aşteptat ca portarul croat să îşi revină şi să joace la finalul acestei săptămâni.

Înainte de pauza internaţională, PAOK nu traversa cea mai bună formă. Chiar dacă echipa lui Răzvan Lucescu a câştigat în ultima etapă, pe terenul celor de la Levadiakos, PAOK pierduse precedentele trei partide în toate competiţiile, cu Galatasaray, Aris şi PAOK.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

Rafael Nadal, discurs sincer despre Roger Federer şi Novak Djokovic: „În viaţă sunt multe lucruri mai importante decât tenisul”

14:51

Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”

14:46

Fostul antrenor de la Al Nassr a rupt tăcerea despre relaţia cu Cristiano Ronaldo: „Când stai cu el înţelegi de ce e aşa”

14:28

„Nu am mai văzut așa ceva!” Adrian Ilie, cucerit de faza meciului României U21! „Cobra”, fermecată de Munteanu și Tavi Popescu

14:11

Biletele la FCSB – Rapid au fost puse în vânzare! Care sunt preţurile tichetelor pentru meciul de pe Arena Naţională

13:31

Revenire importantă la FCSB, pentru derby-ul cu Dinamo! Gigi Becali a anunțat echipa de start

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Citește și