Închide meniul
Video

Fotbalul nu e numai o chestiune de viață și de moarte. E mult mai mult decât atât!

Cătălin Oprișan Publicat: 1 noiembrie 2021, 13:02

Reclamă

Miguel, pe stadionul ”Wanda Metropolitano”

Miguel e chinuit de o boală gravă. Țintuit la pat, într-un spital din Spania. Dar, cu toate acestea, voia să-și vadă favoriții, pe cei de la Atletico. Nu la televizor, ci ”en vivo”, acolo, pe ”Wanda Metropolitano”. Cei de la Asociația ”Salvarea ca Dorință” l-au dus la meciul ”plăpumarilor” cu Betis Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L-au dus pe inel. Miguel a văzut jocul, 3-0 pentru Atletico. La final, Koke a venit și i-a dat un tricou, cu semnăturile băieților. Joaquin, vedeta lui Betis, a dat vorbă tuturor colegilor, iar aceștia au urcat și au bătut ”Cuba” cu el. Apoi, Miguel s-a reîntors, bucuros, în spital. Vorba lui Bill Shankly: ”Fotbalul nu este doar o chestiune de viață și de moarte. E mai mult decât atât!”

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:05

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Barcelona e ACUM în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

11:04

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

10:29

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat”

10:27

Edi Iordănescu a vorbit despre duelul decisiv cu Slovacia: „E primul moment în care ne uităm şi la rezultat, la ce avem nevoie”

10:25

VIDEOChloe Chambers a câştigat cursa a doua din F1 Academy™ de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Abbi Pulling a câştigat prima cursă

9:59

Selecţionerul Belgiei, impresionat de un tricolor, după victoria în faţa României: „A fost briliant”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și