Închide meniul

Francesco Totti şi Jose Mourinho, schimb fabulos de replici! „Cel mai bun antrenor din lume!” vs. „Îmi pare rău că am ajuns cu 4 ani mai târziu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 9:18 / Actualizat: 16 martie 2023, 0:21

Francesco Totti şi Jose Mourinho, schimb fabulos de replici! „Cel mai bun antrenor din lume! vs. „Îmi pare rău că am ajuns cu 4 ani mai târziu!

DPA Images / Neil Hall via Hepta

Jose Mourinho va antrena Roma

Francesco Totti şi Jose Mourinho, schimb fabulos de replici! Francesco Totti s-a arătat încântat de faptul că echipa sa de suflet va fi antrenată de Jose Mourinho. Totti îi consideră pe portughez cel mai bun antrenor din lume. ”Avem acum cel mai bun antrenor din lume. Mi-ar fi plăcut să mă antreneze”, a spus Francesco Totti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho nu a rămas dator şi a spus că i-ar fi plăcut să îl antreneze pe Francesco Totti.

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, Fransco. Îmi pare rău că am ajuns cu patru ani mai târziu. Ar fi fost o mare plăcere să te antrenez”, a scris Jose Mourinho pe reţelele de socializare.

Francesco Totti şi Jose Mourinho, schimb fabulos de replici! „Abia aştept să înceapă următorul sezon!”

Jose Mourinho (58 ani) a oferit prima reacţie după ce a semnat cu AS Roma. Experimentatul antrenor a dezvăluit motivul pentru care a decis să revină în Serie A după 11 ani. âMourinho a decis să semneze cu AS Roma datorită fanilor înfocaţi ai grupării de pe Olimpico. Lusitanul a dezvăluit că a ajuns la o înţelegere cu echipa din Serie A la scurt timp după ce a avut întâlnirea decisivă cu oficialii din conducere.

„După ce m-am întâlnit cu oficialii din conducere, am înţeles imediat ambiţia lor. Pasiunea incredibilă a suporterilor Romei m-a convins să accept propunerea. Abia aştept să înceapă următorul sezon!”, a fost prima reacţie a lui Mourinho.

Reclamă

În Serie A, Mourinho este cu adevărat „special”. Când vine vorba de echipele antrenate , lusitanul este al doilea tehnician, după Antonio Conte, care are o medie excelentă, 2.18 puncte per meci. Statistica este realizată pe o medie de cel puţin 40 de meciuri, începând cu sezonul 1994-1995.

Inter Milan este ultima echipă pregătită de Mourinho, în urmă cu 11 ani. În 2010, la ultimul său sezon cu nerazzuri, „The Special One” a câştigat „tripla”: UEFA Champions League, campionatul şi Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Francesco Totti şi Jose Mourinho, schimb savuros de replici
  • Ce complimente şi-au făcut cei doi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și