Închide meniul

Francezii și-au pierdut răbdarea cu Didier Deschamps și i-au găsit înlocuitorul! Numele uriaș care e așteptat pe banca naționalei

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 20:24

Reclamă
Francezii și-au pierdut răbdarea cu Didier Deschamps și i-au găsit înlocuitorul! Numele uriaș care e așteptat pe banca naționalei

Francezii și-au pierdut răbdarea cu Didier Deschamps și i-au găsit înlocuitorul!

Didier Deschamps / Profimedia

Francezii și-au pierdut răbdarea cu Didier Deschamps și i-au găsit înlocuitorul! Fanii fotbalului din Hexagon doresc o schimbare la echipa națională, după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata Franței a fost eliminată în semifinale, la EURO 2024, de Spania. Eșecul de la turneul final nu le-a picat bine fanilor, care își doresc să vadă un nou selecționer, în locul lui Didier Deschamps.

Francezii și-au pierdut răbdarea cu Didier Deschamps și i-au găsit înlocuitorul!

Potrivit gsp.ro, care citează un sondaj publicat de RTL, 51% dintre fanii francezi și-ar dori ca Didier Deschamps să fie dat afară. Totuși, actualul selecționer mai are contract cu Federația Franceză până după Campionatul Mondial din 2026.

Președintele Federației din Hexagon a anunțat faptul că nu se pune problema ca Didier Deschamps să fie dat afară de la echipa națională, însă fanii pun presiune pe oamenii de la conducerea fotbalului francez, pentru aducerea lui Zinedine Zidane.

Presa franceză a luat în calcul, din nou, numele lui Zidane, considerând că fostul antrenor de la Real Madrid este favorit pentru postul de selecționer al „les bleus”.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, Zinedine Zidane este liber de contract după despărțirea de Real Madrid, din anul 2021.

Didier Deschamps, mesaj emoționant după ce golgheterul all-time al Franţei s-a retras de la naţională

Golgheterul all-time al Franţei s-a retras de la naţională. Olivier Giroud şi-a luat rămas bun de la „Les Bleus”, bifând ultimul meci în tricoul naţionalei în duelul din semifinalele EURO 2024, cu Spania.

Olivier Giroud este cel mai bun marcator din istoria naţionalei Franţei. Atacantul de 37 de ani a reuşit să marcheze în total 57 de goluri.

Reclamă

Olivier Giroud a anunţat, înainte de startul EURO 2024, faptul că turneul final din Germania va fi ultimul la care va participa alături de Franţa. Acesta va schimba şi echipa de club, în această vară, urmând să fie rivalul lui Lionel Messi, în MLS.

Olivier Giroud a început meciul cu Spania ca rezervă, şi a fost trimis în teren în minutul 79, în locul lui Ousmane Dembele.

După meci, Didier Deschamps a transmis un mesaj emoţionant pentru Olivier Giroud, mulţumindu-i pentru momentele petrecute împreună la echipa naţională.

„Este dezamăgit ca toţi jucătorii. A fost acolo de la început, e ultimul rămas de la primul meci împotriva Uruguayului de la Le Havre (prima întâlnire din era Deschamps, în 2012 – n.red.). A avut momente grele şi a ajuns să fie cel mai bun marcator.

Este un exemplu de longevitate, seriozitate şi profesionalism. Chiar dacă a avut mai puţin timp de joc la EURO, a fost pe deplin implicat în grup. A fost unul dintre lideri, chiar dacă nu era pe teren. Sunt bucuros să-i spun ‘Bravo’ şi să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut”, a precizat Deschamps.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și