Închide meniul

Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită! Reacţie dură a lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 14:00

Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită! Reacţie dură a lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei

Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită

Franck Kessie / Profimedia

Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită! Internaţionalul din Coasta de Fildeş a avut oferte de la Juventus sau Tottenham, dar a preferat să meargă în Arabia Saudită, acolo unde va semna cu Al-Ahli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kessie este cel mai nou jucător care alege să părăsească Europa pentru a evolua în Arabia Saudită. În această perioadă de mercato, cluburile saudite au reuşit să dea adevărate lovituri pe piaţa transferurilor.

Franck Kessie a refuzat Juventus şi a ales Arabia Saudită! Reacţie dură a lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că Franck Kessie va semna cu Al-Ahli în următoarele ore, după ce clubul catalan a acceptat suma de 15 milioane de euro. Mijlocaşul de 26 de ani va semna un contract valabil pe trei ani cu gruparea saudită, după ce a refuzat oferte de la echipe precum Juventus sau Tottenham.

Cotat la 25 de milioane de euro pe transfermarkt.com, Franck Kessie a ajuns la Barcelona în urmă cu un an, atunci când a semnat cu formaţia de pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de AC Milan.

În cariera sa, Kessie a evoluat la echipe precum Stella Club, Atalanta, Cesena şi AC Milan, înainte de a ajunge în Spania. La Barcelona, el a bifat 43 de partide în toate competiţiile, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 3 pase decisive. Kessie a câştigat titlul în La Liga sezonul trecut alături de formaţia catalană.

Reclamă

Joan Laporta a criticat fotbaliştii care merg în Arabia Saudită: „Criteriile sportive trebuie să aibă prioritate”

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a criticat fotbaliştii care merg în Arabia Saudită. În această vară, mai mulţi jucători de top au ales să plece din Europa şi să evolueze pentru cluburi saudite.

Preşedintele catalanilor crede că aceşti fotbalişti fac o mare greşeală, în condiţiile în care ar trebui să facă aceste alegeri din punct de vedere sportiv, nu din punct de vedere financiar:

„Când un jucător, cu tot respectul, preferă să meargă în Arabia Saudită, e clar că nu vorbim despre criterii sportive. Ştiţi, sunt alte lucruri care ar trebui să aibă prioritate. Criteriile sportive trebuie să aibă prioritate”, a declarat Joan Laporta, potrivit cnn.com.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a început în iarnă, atunci când Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr. De atunci, mai mulţi jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Sadio Mane, Roberto Firmino, Fabinho, Jordan Henderson, kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Marcelo Brozovic sau Riyad Mahrez au semnat contracte cu echipe din Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și