Închide meniul

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă! Antrenorul lui Liverpool cere ajutor: „UEFA şi FIFA trebuie să intervină”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 9:11

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă! Antrenorul lui Liverpool cere ajutor: „UEFA şi FIFA trebuie să intervină

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool / Profimedia

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă! Antrenorul lui Liverpool se teme de Arabia Saudită. În această vară, mai mulţi jucători de top au plecat din Europa şi au semnat cu formaţii saudite, acolo unde vor avea salarii uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a început în iarnă, atunci când Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr. De atunci, mai mulţi jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Sadio Mane, Roberto Firmino, Fabinho, Jordan Henderson, kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Marcelo Brozovic sau Riyad Mahrez au semnat contracte cu echipe din Arabia Saudită.

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă! Antrenorul lui Liverpool se teme de Arabia Saudită: „UEFA şi FIFA trebuie să intervină”

Aflat în Singapore cu Liverpool, acolo unde pregăteşte echipa pentru noul sezon din Premier League, Jurgen Klopp a fost întrebat despre fereastra nebună de transferuri din această vară.

Antrenorul „cormoranilor” se teme de acest duel dintre cluburile din Europa şi cele din Arabia Saudită în ceea ce priveşte jucătorii de top şi a cerut ajutor din partea UEFA şi FIFA, după ce a subliniat un aspect extrem de important.

Fereastra de transferuri în primele cinci campionate ale Europei se încheie pe 1 septembrie, în timp ce cluburile din Arabia Saudită pot aduce jucători până pe 20 septembrie.

Reclamă

„Influenţa e masivă în acest moment. Cel mai rău lucru este că fereastra de transferuri în Arabia Saudită este mai lungă cu trei săptămâni. Dacă este adevărat ce am auzit, atunci nu e de ajutor, cel puţin în Europa. UEFA şi FIFA trebuie să găsească o soluţie.

În acest moment nu ştiu exact ce se va întâmpla. Deja au influenţă, cu siguranţă. Trebuie să învăţăm să ne confruntăm cu asta şi asta vom face. E tot ce pot să spun despre acest lucru. Timpul ne va arăta mai multe”, a declarat Jurgen Klopp, potriit dailymail.co.uk.

Avertismentul lui Pep Guardiola, după plecările jucătorilor de top în Arabia Saudită: „Nu este o ameninţare, este o realitate”

Avertismentul lui Pep Guardiola, după plecările jucătorilor de top în Arabia Saudită. Riyad Mahrez a plecat de la Manchester City după cinci ani petrecuţi pe Etihad şi s-a transferat la Al-Ahli din Arabia Saudită, pentru suma de 30 de milioane de lire sterline.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola, antrenorul „cetăţenilor”, a dezvăluit că îşi dorea ca algerianul să continue la echipa sa, dar că nu a putut să se opună ofertei venite din partea clubului saudit.

Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă pentru cluburile din Europa, după ce această perioadă de mercato a arătat că este foarte uşor ca acestea să îşi piardă jucătorii de top în faţa cluburilor din Arabia Saudită:

„Riyad a primit o ofertă incredibilă şi din acest motiv nu am putut să spunem nu. Noi voiam ca el să continue, categoric.

În urmă cu câteva luni, atunci când Cristiano Ronaldo era singurul jucător care s-a dus acolo, nimeni nu ar fi crezut că atâţia jucători de top vor ajunge să joace în campionatul din Arabia Saudită. În viitor vor fi mai mulţi şi din acest motiv cluburile trebuie să fie conştiente de ce se întâmplă.

Arabia Saudită nu este o ameninţare, este o realitate. Ei vor să creeze un campionat puternic şi, până în acest moment, e campionatul care poate face asta. Premier League a cheltuit mai mult decât ceilalţi pentru că există o organizare foarte bună şi pentru că drepturile tv sunt foarte mari.

În ceea ce priveşte campionatul din Arabia Saudită, nu ştiu cât vor putea să ţină acest ritm, dar jucătorii vor să aibă această experienţă şi să joace în acest campionat. Arabia Saudită a schimbat piaţa”, a declarat Pep Guardiola, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și