Închide meniul

Frank Ribery s-a retras oficial din fotbal! Mesajul emoţionant postat de fosta legendă a lui Bayern Munchen

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2022, 15:49

Frank Ribery s-a retras oficial din fotbal! Mesajul emoţionant postat de fosta legendă a lui Bayern Munchen

Frank Ribery s-a retras oficial din fotbal

Frank Ribery, în timpul unui meci pentru Bayern Munchen/ Profimedia

Frank Ribery s-a retras oficial din fotbal! Francezul a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, prin care îşi anunţă fanii că a luat decizia de a nu mai evolua ca jucător profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frank Ribery a evoluat ultima dată pentru Salernitana, timp de un sezon. Fostul mijlocaş francez a scris istorie în tricoul lui Bayern Munchen, pentru care a evoluat timp de 12 ani.

Frank Ribery s-a retras oficial din fotbal

Frank Ribery a fost nevoit să se retragă din fotbal, fiind măcinat de o accidentare la genunchi. Ajuns la 39 de ani, francezul a postat un videoclip emoţionant pe contul oficial de Twitter, care înfăţişează momente din glorioasa sa carieră. Totodată, acesta le transmite şi un mesaj fanilor săi.

„Dragi prieteni, dragi fani, mi-am dorit să fac acest clip scurt pentru a vă anunța că a venit momentul ca eu să mă retrag din fotbal. Alături de voi și cu sprijinul vostru am reușit să îmi transform visul în realitate și vă mulțumesc din toată inima pentru acest lucru.

Faptul că am fost capabil să joc la un nivel înalt pentru aproape 20 de ani și că am avut această carieră este de asemenea pentru că, și în perioade dificile, voi ați fost alături de mine mereu. Mi-ați oferit puterea pentru a trăi această aventură incredibilă.

Reclamă

Astăzi, în ciuda eforturilor făcute în ultimele trei luni, durerea din genunchi s-a înrăutățit și doctorii au fost clari, nu am nicio alegere decât să mă opresc. Astfel că trebuie să îmi închei cariera de jucător profesionist, acesta este finalul unui capitol frumos al vieții mele, dar și momentul să vă spun mulțumesc tuturor celor fără de care nu aș fi fost cel de azi.

Mesajul emoţionant postat de Frank Ribery

În primul rând familiei mele: fără voi nimic nu ar fi fost posibil, evident jucătorilor și antrenorilor de asemenea, cei alături de care am împărtășit momente incredibile și am făcut performanță, fără să îi uit pe managerii și membrii staff-ului cluburilor la care am avut ocazia să joc.

Este finalul unui capitol, capitolul meu ca jucător, însă nu e finalul poveștii mele profesionale, să fiți siguri de asta. Așadar ne revedem curând pentru începutul unui nou capitol frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc din nou”, a transmis Frank Ribery, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei sale, Ribery a evoluat pentru Brest, Metz, Galatasaray, Marseille, Bayern Munchen, Fiorentina şi Salernitana. Acesta a cucerit Liga Campionilor alături de bavarezi, în 2013, cât şi nouă titluri de campion în Bundesliga.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și