Închide meniul
VIDEO

Frankfurt, repriză de vis cu Barcelona! Nemții au lovit de două ori pe Camp Nou. Rafael Borre a marcat un gol senzațional, din afara careului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 aprilie 2022, 23:03

Frankfurt, repriză de vis cu Barcelona! Nemții au lovit de două ori pe Camp Nou. Rafael Borre a marcat un gol senzațional, din afara careului

Frankfurt, repriză de vis cu Barcelona

Profimedia

Eintracht Frankfurt a făcut cea mai bună repriză a sezonului, pe terenul celor de la Barcelona. Formația germană, susținută de 30.000 de fani pe Camp Nou, a marcat de două ori în prima parte a meciului retur din sferturile UEFA Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eintracht Frankfurt a făcut show în prima repriză a partidei cu Barcelona, în sferturile UEFA Europa League.

Frankfurt, repriză de vis cu Barcelona! Rafael Borre a reușit un golazzo pe Camp Nou

Nemții au marcat de două ori pe Camp Nou și au declanșat fiesta în tribune, printre cei 30.000 de suporteri veniți din Germania.

Frankfurt a deschis scorul după numai 4 minute. Eric Garcia a comis fault în propriul careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Kostic și-a asumat responsabilitatea și a transformat impecabil penalty-ul.

A urmat apoi „bijuteria” lui Rafael Borre. Atacantul lui Frankfurt a marcat un gol fabulos, de la 20 de metri. Columbianul a șutat extraordinar la colțul scurt, direct în vinclu. Ter Stegen n-a avut reacție, iar jucătorii lui Xavi s-au prăbușit.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL FABULOS 

9 șuturi a trimis Frankfurt în prima repriză, în timp ce Barcelona a avut numai două ocazii periculoase. A fost cel de-al 8-lea gol primit de Barcelona din afara careului în acest sezon. Așa ceva nu s-a mai întâmplat de 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nemţii au invadat capitala Cataloniei înainte de Barcelona – Frankfurt

Nebunie totală înainte de Barcelona – Frankfurt. Capitala Cataloniei a fost luată cu asalt de suporterii grupării din Bundesliga care doresc să-şi vadă favoriţii în meciul cu echipa antrenată de Xavi, în returul sferturilor de finală ale Europa League.

În urmă cu o săptămână, Knauff a deschis scorul pentru Eintracht în minutul 48. Ferran Torres a restabilit egalitatea în minutul 66, din pasa lui De Jong.

Peste 30.000 de fani ai celor de la Frankfurt au venit la Barcelona pentru meciul din sferturile de finală ale Europa League. Imaginile cu suporterii nemţi au făcut înconjurul internetului.

Recomandări
  • Eintracht Frankfurt, repriză de vis cu Barcelona
  • Rafael Borre a reușit un golazzo pe Camp Nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și