Închide meniul
VIDEO

Gabi Torje, goluri pe „bandă rulantă” în Liga a 2-a din Turcia! Mijlocaşul a marcat din nou şi a fost căpitan la Genclerbirligi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 18:56

Gabi Torje, goluri pe „bandă rulantă în Liga a 2-a din Turcia! Mijlocaşul a marcat din nou şi a fost căpitan la Genclerbirligi

Gabi Torje a marcat din nou în Liga a 2-a din Turcia, pentru Genclerbirligi

Gabi Torje, un nou gol pentru Genclerbirligi/ Twitter Genclerbirligi

Gabi Torje a marcat un nou gol pentru Genclerbirligi, în Liga a 2-a din Turcia. A fost a doua reuşită pentru mijlocaş, în tot atâtea meciuri, după ce a semnat cu noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a reuşit o nouă prestaţie de vis pentru turci. Fostul mijlocaş de la Farul a ajuns chiar căpitan, deşi a bifat doar două meciuri pentru Genclerbirligi.

Gabi Torje, un nou gol în Liga a 2-a din Turcia, pentru Genclerbirligi

Gabi Torje a început meciul cu Boluspor ca titular, meci din etapa a 21 din Liga a 2-a din Turcia. Mijlocaşul de 33 de ani a marcat în minutul 34, printr-un şut de la 11 metri, după mai multe dribling-uri ratate ale coechipierilor săi.

Vezi video cu golul lui Gabi Torje AICI!

Reuşita lui Gabi Torje a dus scorul la 2-0, după ce iniţial Akademir a deschis scorul în minutul 31. Meciul s-a încheiat cu victoria la scor a celor de la Genclerbirligi, 5-1. Gabi Torje a fost schimbat în minutul 69.

Reclamă

A fost prima victorie a celor de la Genclerbirligi, după o secetă de 18 runde. Trupa lui Gabi Torje are 10 puncte, fiind în continuare pe ultimul loc din liga secundă din Turcia. Genclerbirligi este la 8 puncte distanţă de locurile care asigură salvarea de la retrogradare.

Gabi Torje a dat cărţile pe faţă după plecarea de la Farul

Gabi Torje a dezvăluit motivul pentru care nu a mai continuat la Farul. Mijlocaşul de 33 de ani a declarat că nu i s-a transmis niciun motiv pentru care oficialii constănţeni au renunţat la serviciile sale, dar cu toate acestea, se declară fericit de faptul că a putut fi antrenat de Gică Hagi.

Torje i-a transmis un mesaj special „Regelui”, mulţumindu-i pentru faptul că l-a ajutat să aibă evoluţii bune, timp de o jumătate de sezon. Mai mult decât atât, mijlocaşul speră că Farul să devină campioană, deoarece implicit se va considera şi el, în premieră, campion în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o discuție cu domnul Iașko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunțăm și asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv.

(n.r. Nu cu Gică Hagi trebuia să vorbești?) Nu știu, eu am vorbit cu domnul Iașko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanța. I-am mulțumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Da, a fost o experiență plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit și am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulțumesc pe această cale.

Sper să aibă un retur de campionat și un play-off cât mai reușite, să câștige cât mai multe meciuri și să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies și eu”, a declarat Gabi Torje, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Gabi Torje, un nou gol pentru Genclerbirligi
  • Mijlocaşul român a primit şi banderola de căpitan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și