Închide meniul
VIDEO

Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 23:04

Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY

Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG

Portarul lui Nice, în duel cu Kylian Mbappe/ Profimedia

Portarul lui Nice a comis o gafă imensă, în duelul cu PSG, din sferturile Cupei Franţei. Bulka a pasat direct într-un adversar, în propriul careu, iar parizienii nu au stat pe gânduri şi au punctat pentru 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a primit vizita celor de la Nice, în duelul din sferturile Cupei Franţei. Partida se dispută live, în AntenaPLAY.

Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG

În minutul 32, Todibo, fundaşul lui Nice, i-a pasat în interiorul careului lui Bulka. Portarul a pasat ulterior direct în Dembele, care nu a stat pe gânduri şi a trimis balonul către Fabian Ruiz.

Mijlocaşul lui PSG a înscris astfel cu un şut din faţa porţii, profitând de greşeala uriaşă comisă de Bulka.

PSG a deschis scorul în duelul cu Nice în minutul 14. Kylian Mbappe a punctat, după o fază superbă creată cu Fabian Ruiz, autorul golului secund. Ulterior, în minutul 37, Nice a redus din diferenţă prin Laborde.

Reclamă

În cazul în care va trece de Nice, PSG se va duela în careul de aşi al Cupei Franţei cu Rennes. În cealaltă semifinală se duelează Lyon şi Valenciennes, live în AntenaPLAY.

„E gata 100% cu Mbappe” Anunţ despre superstarul naţionalei Franţei

Anunţul momentului despre Kylian Mbappe a fost făcut de Fabrizio Romano, după ce superstarul francez a reuşit o „dublă” în returul cu Real Sociedad din Liga Campionilor.

Kylian Mbappe a marcat în minutele 15 şi 56, iar Real Sociedad – PSG s-a încheiat 1-2. Superstarul dorit de Real Madrid a fost declarat omul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit lui Fabrizio Romano, cei din conducerea lui PSG ştiu că Mbappe va pleca 100%. „Cei de la PSG nu a făcut încă o declaraţie oficială, dar ştiu că e gata 100% cu Mbappe. Al Khelaifi, Luis Enrique şi toţi jucătorii sunt informaţi. Mbappe îşi negociază contractul cu Real Madrid”, a anunţat cunoscutul jurnalist, specializat în transferuri.

Se pare că viitorul imediat al lui Kylian nu va fi aici la PSG, așa că trebuie să testăm tactica”, a declarat Luis Enrique la conferinţa de presă de după meciul care a consfinţit calificarea lui PSG în sferturile Ligii Campionilor.

Luis Enrique a negat că ar avea vreo problemă cu Kylian Mbappe. Mai mult, a susţinut că francezul este cel mai bun jucător de atac din lume.

„Știți deja că răspândirea mizeriei și cauzarea de necazuri se vând foarte ușor. Cine este interesat de adevăr? Nu am nicio problemă cu niciun jucător, doar că anumite decizii pot fi mai mult sau mai puțin apreciate. Pentru mine, Mbappe este cel mai bun jucător din lume în ultimii metri. Este de neoprit”, a afirmat Enrique.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și